Sevilen dizi Kalk Gidelim final yapıyor!

Üç sezondur ekranda olan TRT dizisi Kalk Gidelim'den kötü haber geldi. 132. bölümü bu hafta yayınlanacak olan dizi, 135. bölümüyle ekrana veda edecek.

TRT'nin 3. sezonunu dolduran dizisi Kalk Gidelim'den seyirciyi üzen bir haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; önümüzdeki Cumartesi 132. bölümü yayınlanacak olan dizi, 135. bölümünde final yapacak.

YAKIN ZAMANDA 100. BÖLÜMÜ KUTLAMIŞLARDI

Dizi ekibi 100. bölüme özel bir kutlama gerçekleştirmişlerdi. Dizinin başrol oyuncularından Ufuk Özkan, “Projeye başlarken duyduğumuz aynı heyecanla çekimlere devam ediyoruz. Burada tüm ekibimizle aile olduk. 100. Bölüme ulaşmaktan çok mutluyuz.” derken Mehtap Bayri ise, “Muğla’mızı çok seviyoruz. Çok güzel insanlarla harika bir iş yapıyoruz. Çok mutluyuz. Daha nice bölümlerde görüşmek üzere…” yorumunda bulunmuştu.

RTÜK'TEN TEŞEKKÜR MEKTUBU

RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'den, TRT dizisi Kalk Gidelim'in yapımcısı Eyüp Üstün'e teşekkür mektubu geldi. Şahin mektubunda, dizinin aile değerlerine yönelik verdiği desteğe dikkat çekti. Mektupta yer alan ifadelerden bir kısım şöyle:

kalk gidelim rtük

kalk gidelim rtük

“Devlet televizyonumuzda yayınlanan ‘Kalk Gidelim’ isimli yapımınız keyifle takip edilen, nadide bir aile dizisidir. Malumunuz, aileye değer veren, yücelten yapımların artırılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Sizi ve firmanızı, aile hassasiyetini gözeterek ekrana taşıdığınız bu diziden dolayı RTÜK olarak takdir ediyoruz. Aile ve çocuk dostu yapımları destekleme kararımızı alırken ‘Kalk Gidelim’ benzeri dizileri hayal etmiştik. Daha destek projemizi devreye almadan sizlerin gönüllü olarak böyle bir yapımı izleyicinin beğenisine sunmasından dolayı zat-ı alinizi tebrik ediyorum. Milli ve manevi değerlerimizi korumak adına ortaya koyduğunuz konular, seçtiğiniz karakterler ve sergilediğiniz sahneler bizlere ‘İşte budur’ dedirtmeyi başardı. Aile ve toplumsal değerler konusundaki hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.”

Latin Amerika'dan Mucize Doktor oyuncusuna ödül! Taner Ölmez'e 'En İyi Yabancı Erkek..'

İLİŞKİLİ HABER

Latin Amerika'dan Mucize Doktor oyuncusuna ödül! Taner Ölmez'e 'En İyi Yabancı Erkek..'

BİR YORUM YAPIN 7

yavuz 3 yıl önce

Dizinin eski tadı yok ama yine de şu anda ekranlardaki en iyi dizilerden biri. Bir de ilk bölümlerini düşünün hatta izleyin de görün ne kadar iyi bir dizi olduğunu.

Toplam 1 beğeni

Gizli 3 yıl önce

Kalk gidelim bitmesin

Toplam 2 beğeni

mega 3 yıl önce

TRT Bu diziyi bitirmeyiniz. Ekranda kaç tane dizi var ki toplumsal değerlere önem veren. Sizce?

Toplam 3 beğeni

mega 3 yıl önce

Çok güzel bir dizi. Aile değerlerine önem verenlerin dizisi. Diğer dizilerin nasıl olduğu malum. KALK GİDELİM dizisini bitirmeyin. TRT bu diziyi sonlandırmayınız.

Toplam 3 beğeni

Adem 3 yıl önce

Kalk gidelim dizisi devam etmeli heleki bu dönemde halk eve kapılmış durumda dizi final yapılmasın izleyici olarak

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun