Haluk Levent'ten depremzedelere yardım! Bakanlarla konteyner alımı için harekete geçti

Yardımsever şarkıcı Haluk Levent, Elazığ depremine kayıtsız kalmayıp çadır kampanyası başlatmıştı. En az 500 kişiye yeteceğini söyleyen Haluk Levent, fırsatçı sahte yardım kampanyaları hakkında takipçilerini uyardı. Ayrıca konteyner alımı için Bakanlıklarla harekete geçen Levent, 1,5 milyon gelir topladıklarını söyledi.

3 gün öncesinde Elazığ'ın Sivrice ilçesinde akşam 20:55 civarında olan yıkıcı deprem sonrasında Türkiye'nin dört bir yanından gelen yardım kampanyaların ardı arkası kesilmiyor. Halkın, yardım için seferber olduğu Elazığ depremine bir el de ünlülerde Haluk Leventten geldi. Toplamda 1,5 milyon TL topladıklarını söyleyen Levent,.
konteyner alımı için bakanlarla görüştüğünü dile getirdi. Ayrıca sosyal medya hesabında paylaşım yapan Levent, sahte yardım kampanyaları konusunda takipçilerini şöyle uyardı:

TIKLA OKU: ÜNLÜLER ACILARINI BÖYLE PAYLAŞTI! ELAZIĞ DEPREMİ İÇİN...

Elazığ depremi

Elazığ depremi

AHBAP Derneği hesabında -burs verdiğimiz öğrenciler hariç - toplam 384 bin tl var. Bu ay ki ofis giderleri maaşları ayırdık. Kalan tüm para ile kışlık çadır yaptırıp Elazığ AFAD'a teslim ediyoruz. Sonuçta bu bağışları siz yaptınız. Sizi bilgilendirelim istedik.

elazığ depremi azize telefon görüşmesi

elazığ depremi azize telefon görüşmesi

"160 TANE BÜYÜK ÇADIR ALDIK"

AHBAP ekibi olarak büyük çadır yardımında bulunduklarını ve bunları AFAD ekiplerine verdiklerini söyleyerek, "Ve Elazığ'da kışlık çadırlar yapan bir çadır firmasıyla anlaştık. Kış şartlarına uygun 4x4 izoleli iklim çadırından ilk etapta 160 tane satın aldık. En az 500 kişi yararlanabilecek. Çadırlar AFAD'a teslim edilecek. Ahbap'lar çadır kurulumunda AFAD görevlilerine yardımcı olacak" ifadesinde bulundu.

Haluk Levent

Haluk Levent

BİR YORUM YAPIN 5

Ali 4 yıl önce

Nerde bizim her sey guzel olacakti sozde sanatcilari

HİSARKAYA 4 yıl önce

İnsanların tüm dert ve sorunlarına yardım yapan, halkımızı iyilik yapmaya organize eden Adam gibi ADAM , Sanatçı ,insan, yardımsever. Yolun açık olsun. Allah yar ve tardımcın olsun. Twett atıp ortalığı karıştıran maluklara kapak olsun...

vatandaş 4 yıl önce

adamsın.be.güzel.adam

Hakikat 4 yıl önce

Allah razı olsun

Toplam 5 beğeni

İnsan 4 yıl önce

Helal olsun sana haluk bey halk sanatcısı sensin...

Toplam 7 beğeni