Pelin Akil ve Anıl Altan'tan ikizleri için "nazar" açıklaması!

İkizleri Alin ve Lina’nın fotoğraflarını sosyal medya hesabından ara ara paylaşan Pelin Akil nazar sorularına yanıt verdi.

Pelin Akil ve Anıl Altan Ağustos 2016  yılında evlenmişti. Görkemli bir törenle evlenen Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin ikiz kızları Alin ve Lina dünyaya geldiğinden beri sosyal medyanın fenomeni oldular.  İkizleri Alin ve Lina’nın fotoğraflarını sık sık sosyal medyada yayınlayan oyuncu Pelin Akil, "Nazardan korkmuyor musunuz?" sorusuna samimi bir yanıt verdi.

Diğer meslektaşlarının aksine kızlarının her anını yayımlayan oyuncu, “Ne kadar çok korkarsak o kadar çok gelir üstümüze, bizi bulur diye korkmamayı tercih ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Hukuk savaşını Aşk-ı Memnu kazandı!

İLİŞKİLİ HABER

Hukuk savaşını Aşk-ı Memnu kazandı!
Bengü'den alkışlanacak hareket! O projeye destek verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Bengü'den alkışlanacak hareket! O projeye destek verdi...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0