Elazığ depreminde Kemal Sunal'ın evi yıkıldı demişlerdi! İşte açıklama...

Geçtiğimiz günlerde 6.8 büyüklüğünde deprem olan Elazığ'da usta sanatçı Kemal Sunal'ın da evinin yıkıldığı haberleri herkesi üzmüştü. Çıkan bu haberlere karşılık açıklama geldi.

Kemal Sunal'ın doğduğu evin Elazığ ve Malatya'daki deprem felaketinde yıkıldığına dair çıkan haberler, merhum oyuncunun sevenlerini üzmüştü. Sunal Ailesi, Gül Sunal imzasıyla yazılı açıklama yaptı. Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'ın Sunal Ailesi adına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

kemal sunal

kemal sunal

"Birkaç günden bu yana bazı yayın organlarında "Elazığ depreminde Kemal Sunal'ın doğduğu ev de yıkıldı" başlıklı gerçek dışı haberler yer almaktadır.

Kemal Sunal, İstanbul'un Küçükpazar semtinde doğmuş olup, yayınlanan haberde bahsi geçen ev ile ilgisi bulunmamaktadır.

Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, depremden zarar gören herkese geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Sunal Ailesi adına

Gül Sunal"

Sefirin Kızı dizisi oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu ayrıldığı dizi hakkında konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Sefirin Kızı dizisi oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu ayrıldığı dizi hakkında konuştu!
Bensu Soral ve Burak Özçivit partner mi oldu?

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral ve Burak Özçivit partner mi oldu?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

YUNUS 4 yıl önce

Bence Kemal Sunal'ın Malatya da bulunan yakınları ile bağları çeşitli nedenlerden dolayı koptuğu için kısmen doğru olan bu açıklamayı yaptılar evet Kemal Sunal Eminönü semtine 'o zamanlar ilçe olan Eminönü semtine bağlı Küçükpazar mahallesinde doğmuş' fakat babasından kalan köy evine sık gider hatta babası daha çok kalırdı.Kemal Sunal'ın baba evi yıkılmıştır yeğenleri Malatya'dadır.

Toplam 2 beğeni

vatandaş 4 yıl önce

yıkıladabilir insanlar evsiz kaldı bunların derdi ne anlamadım

Toplam 7 beğeni