Reynmen yeni şarkılarıyla gündemde! Bu hayatı kolay elde etmedim dedi

Sosyal medya fenomeni olan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş hakkında çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde "RnBesk" albümünü ve Leila şarkısının klibini yayınlayan Yusuf Aktaş yani Reynmen, "Yaptığım işlerdeki sahip olduğum sayılar bu piyasanın içerisindeki insanları rahatsız etti." diyerek açıklama yaptı. 

"Kabullenmek istemediler. Ötekileştirdiler. Bu yolda ilerlerken heyecanımı öldürmeye çalışan çok fazla insan oldu.Bu hayatı kolay elde etmedim. Kimsenin de kolayca mahvetmesine müsade edemem. Dibin dibinden buralara hiç bir rehberimiz ya da akıl hocamız olmadan geldik. Yepyeni bir medyanın içerisinde kendimize bir alan oluşturduk. Bu bir ajitasyon metni değil, hayatımda sahip olduğum en güçlü motivasyonum."

79 yaşındaki Al Pacino kırmızı halıda yere kapaklandı!

İLİŞKİLİ HABER

79 yaşındaki Al Pacino kırmızı halıda yere kapaklandı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0