Mazhar Alanson'un Berk Armağan'a olan yorumuna sosyal medyadan tepki!

Ünlü müzisyen Mazhar Alanson, katıldığı Gece Kafası adlı programda yaptığı bardak çalışmalarını anlatan fenomen gezgin Berk Armağan hakkında bazı eleştirel yorumlarda bulundu. Sosyal medyadan Alanson'un bu yorumlarına tepki geldi.

Usta sanatçı Mazhar Alanson, ünlü radyocu Polat Labar'ın sunduğu Gece Kafası adlı programa konuk oldu. Program esnasında Alonson'un yanına seyirciler arasından bir konuk getirildi. Yaptığı bardak çizimleriyle tanınan Berk Armağan adlı gezgin, çalışmalarını gösterip hikayesini aktardı. Ancak Alanson'un Armağan'ın çalışmalarına karşı verdiği, "Nedir bu bardak mardak" şeklindeki yorumu sosyal medyada tepki topladı.

Mazhar Alanson ve Berk Armağan

Mazhar Alanson ve Berk Armağan

Bardakların üzerine çizdiği resimlerle dünyayı gezen gezgin Berk Armağan, yayın sırasında Mazhar Alanson'u çizdiği bir bardağı da sundu. Ancak Alanson bardak için aceleyle yapmışsın yorumunda bulundu. Sanatçı, Armağan'ın uğraşı için ise, "Bu kadar zamanını niye böyle bir şey için harcıyor?" şeklinde eleştiride bulundu.

Polat Labar Gece Kafası

Polat Labar Gece Kafası

Yorumunun devamında, 'Akıllı olan önüne gelen şansı değerlendirilmiş, Arif olan o işi kendi yaratırmış. Programda bardaklarla bir adamın ne işi var? Epey de reklamını yaptı artık tamam.' ifadelerini kullanan Alanson, bardakları masadan toplayıp, 'Bardak tamam artık.' dedi. Bu hamle sonrası Berk Armağan, seyircilerin arasındaki yerine geri döndü.

Yayını izleyen bazı sosyal medya kullanıcıları ise Alanson'un Berk Armağan'a karşı olan konuşmalarını ve bardakları toplamasını eleştirerek, yaptığının yanlış olduğunu dile getirdiler.

BİR YORUM YAPIN 0