Manken Irmak Atuk annesi Sevim Atuk'la beraber Umre'ye gitti!

2002 Best Model of Turkey yarışmasında birinci olduktan sonra profesyonel manken olan Irmak Atuk, annesiyle beraber Umre ziyaretinde bulundu. Atuk o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

34 yaşındaki Irmak Atuk, 2002 yılında Türkiye güzeli seçilirken aynı yıl katıldığı diğer güzellik yarışmasıyla ikinci olmuştu. Survıvor performansıyla akıllara kazınan Atuk, annesi Sevim Atuk ile kutsal toprakları ziyaret etti.

ırmak atuk annesi sevim atuk

ırmak atuk annesi sevim atuk

Umre ibadetini gerçekleştiren genç manken sosyal medya hesabından ihramlı hallerini paylaştı. Atuk paylaşımın altına "Allah nasip etti kutsal topraklara gelip umre yapmayı kızımla... Şükürler olsun" notunu düştü.

ırmak atuk annesi sevim atuk umre paylaşımı

ırmak atuk annesi sevim atuk umre paylaşımı

IKEA İsviçre mağazasında tesettürlü çalışan olmasına tepki gösteren kişiye cevap verdi!

İLİŞKİLİ HABER

IKEA İsviçre mağazasında tesettürlü çalışan olmasına tepki gösteren kişiye cevap verdi!

BİR YORUM YAPIN 35

Murat 4 yıl önce

Rabbim kabul etsin ne güzel nasip olmuş o güzel yerler Herkese nasip olmuyor.Bizlere de dua edin Allah icin

burhan 4 yıl önce

insanlar bazen rabbimin soracağı soruları soruyor insanlara insanın ibadeti rabbiyle kendi arasındadır parasını mankenlikten kazandiysa bile bu kimseyi alakadar etmez rabbim ibadetlerini kabul eylesin

G.antep27 4 yıl önce

Paranin nasil kazanildigi tabiki onemli.Haram para ile hicbirsey yapilmaz.Kuran ve hadis işığında boyle.Ama simdi kimse bunlari takmiyor.Birsuru sanatci gitti hem hacca hem umreye.Yolundan donen varmi tabiki yok.Insanimizda boyle olmus. gittimi gitti tmm herşey bitti.Hayir bitmedi .Gelince kendine ceki duzen verecen.Daha kapidan girir girmez kalp kirmalar dedikodular.Kredi cekip faize bulasmar.Yani hic birsey degismiyor.

Ahmet 4 yıl önce

Kaçımızın hayatına dokunuyor ki Hacca gitmek, şekilden başka. Kalkıp da bu kişilere eleştiri getirmek diğerlerini bu eksiklikten uzak tutmaz. Kendimiz dururken başkalarını yargılamakta işin en kolayı ve kötüsü.

Toplam 1 beğeni

Müslüman 4 yıl önce

güzelliğe kattıkları bu manevi güzellik sürekli olsun, asıl güzellik budur işte

dogan 4 yıl önce

Allahım kabul etsin maaşallah

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun