Hercai’den Dünya'da bir ilk! Rekor kırdı...

Atv'de Cuma günleri yayınlanan Hercai dizisi, İspanya'da gerçekleşen bir yarışmada neredeyse tüm ödüllerin sahibi oldu.

Atv'nin Cuma akşamlarına damga vuran dizisi Hercai, İspanya'da ödül kazandı. Dizi, Nova TV Dizi Ödülleri'nde sırasıyla En İyi Dizi, En İyi Türk Dizisi, En İyi Çift, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Kötü Karakter, En İyi Gerilim Sahnesi ödüllerini aldı.

TWİTTER'DE TT OLDU

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Hercai dizisi her bölümüyle milyonları ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dün akşam yayınlanan bölümü de adeta rekora koştu. Miran ve Reyyan’ın İstanbul’a gelişiyle "#istanbulumsensin" etiketi oluşturuldu. Sosyal medya kullanıcıları dizi başlamadan önce "#istanbulumsensin" etiketi ile 125.000 paylaşımda bulundu. 

Hercai daha önce de Avrupa'da en çok konuşulan dizi, YouTube'ta en hızlı 1 milyon ve en hızlı 2 milyon aboneye ulaşan dizi olarak rekorlara imza atmıştı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Isimsiz 4 yıl önce

Ne zaman glrsem adam agliyor

Toplam 1 beğeni

İsimsiz_Olsun 4 yıl önce

Ben bunun fragman ını Bile İzlemem

Toplam 4 beğeni

Ali 4 yıl önce

Bu ve benzeri tüm dizilerde şiddet entrika gözyaşı ihanet beşeri hayatı önceleme vs her türlü insana insanlığa çocuklara zararlı içerik var bir gün herşey için çok geç olacak benden söylemesi izlemeyin izletmeyin ruh sağlığınız üzerinde korkunç etkileri var.farkinda olmadan depresyona girebilirsiniz.Bu medya denen şey bizi biz olmaktan çıkartıyor bilginiz olsun.

Toplam 10 beğeni

Sinan Tekin 4 yıl önce

Ailecek izlenmeyecek ahlaksızca bir dizi reklamları bile iğrenç, sevişme sahnesini reklam ediyorlar, bu tür dizileri izlerken çocukları ekrandan uzak tutun.

Toplam 6 beğeni

Dervaz 4 yıl önce

Bu tarz saçma dizileri kim izliyor

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun