Burcu Biricik ile Emre Yetkin korona korkusuyla hastaneye koştu

2016 yılında evlendikten sonra magazin dünyasından biraz uzak olan Burcu Biricik eşi Emre Yetkin, önceki gün Etiler’deki bir hastanede görüntülendi.

Covid-19 belirtileri gösteren Yetkin’e test yapılırken gözyaşlarını tutamayan Biricik, sorular üzerine “Daha önce test yaptırmıştık, sonuç negatif çıkmıştı” dedi. Emre Yetkin test sonrası maskesini taktı ve eşiyle beraber motosikletine binerek hastaneden ayrıldı. 

İMAJINI YENİLEDİ!

En son  Star TV'de yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterini canlandıran Burcu Biricik, imajını yeniledi. Barış Arduç'la kamera karşısına geçtiği bir dizinin final olmasının ardından bir süredir ekranlardan uzak olan Burcu Biricik, sık sık paylaşım yapıyor.  Instagram hesabında 2.1 milyon takipçisi bulunan Burcu Biricik, son olarak yeni imajını paylaştı.Hamiyet Akpınar ve Hüseyin Açıkgöz ikilisinin yeniden oluşturduğu imajı büyük beğeni topladı.

ATM'DEN PARA ÇEKERKEN PANİK OLDU!

Burcu Biricik haberleri

Burcu Biricik haberleri

Bebek'te bir ATM'den para çeken Biricik, magazin muhabirlerini görünce panik dolu anlar yaşadı. Biricik, "Böyle bir anda göbeğinize düştüm gibi oldu vallahi. Para çekmeye indik. Kızlarla kahvaltı yapmaya çıktık ve biraz dedikodu yapacağız"  şeklinde açıklama yaptı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

işılay 4 yıl önce

çok beyendim