Hayat Tamircisi Hasan Kızıl programının konusu nedir? Hasan Kızıl kimdir?

Kanal D'den yeni program müjdesi geldi. Hayvan dostlarımızın hem bedensel hem de ruhsal sorunlarına çare olmak için kendini adayan nam-ı diğer Hayat Tamircisi Hasan Kızıl’ın hikayeleri ekrana dün akşam geldi. Peki Hayat Tamircisi Hasan Kızıl kimdir? Hasan Kızıl kaç yaşında? İşte soruların cevabı:

Bir dönem ayaklarını hissetmeyen sincaba yaptığı protez bacak ile gündeme gelen Hasan Kızıl'ın yaptığı projeler ekranlara taşındı. Farklı nedenlerle yürüyemeyen her türlü engelli canı mutlu sona ulaştırmak için zorlu bir mücadelenin içine girecek. Daha önce kendi imkânlarıyla 500’den fazla engelli canı yürütmeyi başararak hayatlarını tamir eden Hasan Kızıl’a programda veteriner hekim Esra Şenol eşlik edecek.

Dijital Sanatlar Yapım Evi’nin yapımcılığını üstlendiği, her bölümde yeni ve duygusal bir maceranın yaşanacağı program Hayat Tamircisi yakında Kanal D’de.

HAYAT TAMİRCİSİ HASAN KIZIL FRAGMANI:

HASAN KIZIL KİMDİR?

1995 yılında Mardin'de dünyaya gelen Hasan Kızıl, liseyi açık öğretimden tamamladı. Sonrasında lise döneminde görme engelli vatandaşlar için navigasyonlu baston projesiyle adından söz ettirmişti.Hasan Yıldız ilk kez TEDx konuşmasıyla tanınmıştı. Baran adındaki bir inekle olan ilişkisini anlatan Kızıl, engelli hayvanlar için yürüteç projeleriyle de adından söz ettirmişti.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Ummiyim İnsallah 3 yıl önce

Hayat TAMİRCİSİ *Tum Katkida Bulunanlara TESEKKUR ederim.Allah cc.Razi Olsun... **Dusuncesiz ve MERHAMETSİZ kimseler,ancak Kagit uzerinde İNSAN Bile olabilirler mi ** Ahiret'te "İlk Hesap HAYVAN hakkinda olacaktir" NEBE Suresi 78/40. Lutfen Bu AYETİ *DİYANETİMİZE*de hatirlatiniz,Onlar da bize 'Belki'.. Zira Hz.Muhammed sas."Susamis bir KOPEGE 'SU' veren kimsenin, Allah cc. Gecmis Gunahlarini sildi".. Ben Aylarca hatirlattim,duyuramadim/Soylemediler. Sizi dinleyeceklerine İnaniyorum. Sİcaklar Bastirdi da !. Sagolunuz..

Günay Yıldız 3 yıl önce

Sayın Hasan kardeşim. Çok çok özel ve güzel bir insansınız. Bu dünyanın sizin gibi insanlara çok ihtiyacı var. Allah bin kere razı olsun. Ben hekimin ve 15 yıldır sokak hayvanlarını koruma gönüllüsü olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Engelli bir kedimiz var. Belden aşağı felç durumda. Şu an özel bir veterinerlikte yaraları için tedavi altına. Yaraları iyileşince İnşallah yürüme protezi için uğraşacağız. Yardıma ihtiyaç duyarsak size ulaşmak isteriz. Bu arada size katkı anlamında bir şey yapabilirsek mutlu oluruz. Sağlık ve sevgiyle kalın

Toplam 1 beğeni

Derya sezener 3 yıl önce

Köpeğim engelli artık yürüyemeyen hasan yildizin telefonunu bulup ona durumumu anlatmak istiyorum bulamıyor um telefonunu bana yardımcı olun lütfen

Toplam 1 beğeni