'Mendilim Kekik Kokuyor' filminin galası geçekleşti!

İstMarina AVM'de gerçekleşen "Mendilim Kekik Kokuyor" galasına ünlüler akın etti. Çanakkale Destanının bilinmeyen yönlerini anlatan filmde genellikle genç oyuncular yer aldı. Filmin galasına Yasemin.com ekibinden muhabir Müge Çakmak'ta katıldı.

Çanakkale Destanına katılan ve daha önce hiç duymadığımız gençlerin hikayelerini anlatan "Mendilim Kekik Kokuyor" filminin galası yapıldı.

MENDİLİM KEKİK KOKUYOR FİLMİNİN GALASI

MENDİLİM KEKİK KOKUYOR FİLMİNİN GALASI

Filmin yapımına Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kızılay destek verdi. Ayrıca DAP Holding'in de yapımcılığını üstlendiği filminde ünlü oyuncu Mehmet Çevik ve Willma Elles'te var. Ayrıca Başar Alemdar, Çetin Büyükakın, Hakan Devrim Göztepe, Tarık Bayrak, Şaban Türkekül, Azer Şelte, Gürkan Çolaker, Hakan Bozyiğit, Buse Bilgin, Zehra Ece Aral, Devrim Yakut, Alper Kut, Oktay Dal, Hakan Bozyiğit, Radife Baltaoğlu, Meltem Evcioğlu, Öykü Esendemir, Suzan Sabancı, Abdullah Sürekli, Murat Karahüseyinoğlu, Özge Öztürk, Alkan Avcı, Özge Efe, İsmail Şenel, Aytunç Özulus, Selim Gürata, Emre Nurettin Örük, Ferit Kılıç ve Yunus Emre Özdemir yer almaktadır. Filmin yönetmenliğini Hüseyin Özden ve M. Hakan Kurşun yaptı. 

FİLMİN FRAGMANI:

Filmin galası İSTMarina AVM'de yapıldı. oyuncuların ve ekibin yanı sıra birçok ünlü isimde destek amaçlı katıldı. Yönetmen Hüseyin Özden, "Biz bu zor şartlara paralel duyguyla yine zor şartlar altında filmin yapımını gerçekleştirdik. Bütün ekip canla başla çalıştı. Aklını, yüreğini ortaya koydu. Ayrıca Antalyalıların, sponsorlarımızın ve Dap Yapım'ın filme desteği var. Filmin senaristi arkadaşım Kadir Bozkurt ile 6 yıldır bu projeyi beraber hazırladık. Tasarımlarını beraber yaptık. Bugünden itibaren filmin kendisi konuşacak. Oyuncularımızın ve teknik ekibin bu filmin bir parçası olmak için gösterdikleri inancı ve zaferi çok önemsiyorum. Hepsine teşekkür ediyorum" sözleriyle duygularını ifade etti. Film 6 Mart'ta beyaz perde de olacak. 

Berdan Mardini'yi görenler şaşırdı! Ben çok severim dedi...

İLİŞKİLİ HABER

Berdan Mardini'yi görenler şaşırdı! Ben çok severim dedi...

BİR YORUM YAPIN 0