Sahnede omurgası kırılan Ahu Yağtu, rolünü devretti!

Ünlü oyuncu Ahu Yağtu rol aldığı tiyatro oyunu Karanlıkta Komedi'nin prömiyer sırasında talihsiz bir kaza yaşadı. Ahu Yağtu'nun omurgasında kırık olduğu öğrenildi. Yağtu rolünü Özge Ünlütezcan'a devretmek zorunda kaldı.

Omurgasını kırmasından dolayı 1.5 ay evde istirahat alan Ahu Yağtu, rol aldığı Karanlıkta Komedi oyunundaki rolünü devretmek zorunda kaldı. Yağtu rolünü, genç oyuncu Özge Ünlütezcan'a verdi. Yağtu, ilk oyun öncesi ekip arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

"Karanlıkta Komedi" adlı yeni tiyatro oyunun prömiyer gecesine katılan Ahu Yağtu'nun sahnede ayağı takıldı. 

Dengesini kaybedip düşen Yağtu’nun omuru kırıldı. Doktorunun 5 hafta evde istirahat verdiği oyuncu, “Omurganın en alt kuyruk sokumu bölgesindeki omurda kırık var. Doğal olarak bir operasyon yapılamıyor. Evde dinlenerek ve spor yaparak atlatacağım. Kemik kendi kendine kaynayacak inşallah” diye konuştu.  

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0