Ulaş Tuna Astepe'den Pazarkule Sınır Kapısı'ndaki mültecilere yardım

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki rolüyle ünlenen oyuncu Ulaş Tuna Astepe, Pazarkule Sınır Kapısı'ndan Yunanistan ve Bulgaristan'a geçmeye çalışan mültecilere yardım dağıttı. Astepe, kendi imkanlarıyla getirdiği gıda ve temizlik malzemelerini göçmenlere ulaştırdı.

Atv'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı karakterle şöhreti elde eden genç oyuncu Ulaş Tuna Astepe, sınır kapılarının açılmasının ardından Yunanistan ve Bulgaristan'a geçiş için Edirne Pazarkule Sınır Kapısı'na giden göçmenlere yardım götürdü.

İçerisinde temel gıda malzemeleri, çocuk bezi ve uyku tulumunun bulunduğu yardımları kendi imkanlarıyla getiren Astepe, bu malzemeleri Suriyeli ve Afganistanlı göçmenlere dağıttı.

BİR YORUM YAPIN 17

yusufkenan 4 yıl önce

Ulaş bey samimi ,güleç yüzlü,olması gereken gibi bir insan.bizi selamlamış el sallamış ve gülümseyen yüzüyle sohbet etmişti .teşekkürler gerçek sanatçı kardeşim .Rabbim daha da arttırsın. Malatyadan , Darendeden, Somuncubaba ve Hulusi Efendi diyarından ,selam sevgi ,muhabbet ve dualarımızla......

Toplam 3 beğeni

yusufkenan 4 yıl önce

işte bu ülkenin sanatçısı,böyle olu,gösterdin herkese helal olsun .Allah razı olsun.ulaş bey ile sürmenede, önceki yıl ,sette görüşmüştük,ailecek hayranız,diziyi hala unutamadık,hatırlıyoruz.seni seviyoruz ulaş tuna ,varol,sağol.Allah mazluma sahip çıkanın sahibidir inşaAllah.Allah a emanet ol,özlüyoruz çoooooook.

Toplam 3 beğeni

fatih 4 yıl önce

Yardımlarını gizli yapsaydın Allah katında dahada makbul olurdu. Ama olsun yapandan Allah razı olsun..

abdurrahman demir 4 yıl önce

allah zenginlere verdi zenginler fakirlere vermiyor. ama verenlerden allah razı olsun

Toplam 21 beğeni

Nazlı 4 yıl önce

İyilikte bu tür insanlar önder olunca güzel olur inşaAllah bunların reklama ihtiyacı yokki ayrıca sanatçıların halkın içine girmesi çok daha güzel eskisen bir ulaşılmızlıkları vardı

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun