Ünlü oyuncu Levent Can'dan kötü haber! Levent Can kimdir?

"Vatanım Sensin" dizisi ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Levent Can, kalp krizi nedeniyle yoğun bakıma alındı. Durumunun kritik olduğu belirtildi. Oyuncunun tedavisine yoğun bakımında devam ettiği duyuruldu.

48 yaşındaki Levent Can, birçok projeye imza atmıştı. Ünlü oyuncu geçirdiği kalp krizi sonrası İstanbul'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 48 yaşındaki Can'ın kalp krizi geçirdiği bildirildi. İstanbul’da bulunan özel bir hastaneye kaldırılan ünlü oyuncunun sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Yoğun bakımında tedavisi devam eden oyuncunun bu hali hayranlarını üzdü. Sosyal medyada ise Levent Can'ın öldüğüne dair paylaşımlar yapıldı. Ancak bu haberlerin gerçek olmadığı açıklandı. 

LEVENT CAN KİMDİR?

Levent Can 1971 yılında İstanbul'da doğdu. Bağları dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Can, daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterini canlandırdı. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş ve Vatanım Sensin bazı rol aldığı diziler arasındadır.  

Futbolcu Ahmet Dursun baba oluyor! Instagram'dan paylaştı...

İLİŞKİLİ HABER

Futbolcu Ahmet Dursun baba oluyor! Instagram'dan paylaştı...
Çağatay Ulusoy milyonluk teklifi o isim yüzünden reddetti!

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Ulusoy milyonluk teklifi o isim yüzünden reddetti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

kenann 4 yıl önce

Rabbim acil şifalar versin

Toplam 4 beğeni