Koronavirüs salgını tiyatrolara perde kapattırdı

Tüm dünyada hızla yayılan koronavirüs salgını, Türkiye'de her alanda önlemler alınmasına neden oldu. Konserlerin ardından tiyatro oyunları da teker teker ertelenmeye başladı. İşte bir süre sahnelenmeyecek olan oyunlar.

Koronavirüsün etkisini tüm dünyada göstermesi, sosyal etkinliklere de olumsuz yansıdı. Hem şehir tiyatroları hem de özel tiyatrolar, oyunlarını belirli bir süreye kadar durdurma kararı aldı. İşte o oyunlar:

ALİCE MÜZİKALİ

Müzikal ekibinden yapılan açıklamada, "6 Nisan tarihine kadar olan tüm Alice Müzikali gösterilerimiz bugün dahil (13-25-26 Mart ve 5 Nisan) olmak üzere Koronavirüs ile ilgili alınan tedbirler kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bugün dahil olmak üzere bilet satın almış olan tüm seyircilerimizin biletleri yeni tarihler için geçerli olacaktır." ifadelerine yer verildi.

BEŞİKTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ

BKM Organizasyon biriminden yapılan açıklamada, "BKM Mutfak Organizasyon olarak, bugün (14 Mart Cumartesi) dahil olmak üzere tüm oyunlarımızı Koronavirüs salgınına tedbir almak amacıyla, 27 Mart Cuma gününe kadar erteliyoruz. Bugün dahil olmak üzere bilet satın almış olan tüm seyircilerimizin hakları yeni tarihler için geçerli olacaktır. Gelişmelere göre ileri tarihlerdeki oyunlarla ilgili duyuru ayrıca yapılacaktır. Sağlık dolu günlerde buluşmak üzere." ifadelerine yer verildi.

PLASTİK AŞKLAR OYUNU

25 Mart ayında oynanması planlanan Kadıköy Kozzy Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan ‘Plastik Aşklar’ oyunu, iptal edildi.

ŞEHİR TİYATROLARI

Şehir Tiyatroları tüm oyunlarını, 1 Nisan tarihine kadar iptal etti.

BİR YORUM YAPIN 0