Game of Thrones oyuncusu Kristofer Hivju koronavirüse yakalandı! Kristofer Hivju kimdir?

Game of Thrones dizisinde rol alan Kristofer Hivju, sosyal medya hesabından koronavirüsüne yakalandığını duyurdu. Peki Kristofer Hivju kimdir? Kristofer Hivju nerede yaşıyor? İşte tüm bu soruların yanıtı:

41 yaşındaki Norveçli aktör Kristofer Hivju'nun corona virüs testi pozitif çıktı.Sosyal medya hesabından eşiyle birlikte fotoğrafını paylaşan Hivju, belirtilerin hafif olduğunu ancak hastalığın yayılmasını önlemek için ailesiyle birlikte evde kalacağını belirtti.

Hivju paylaşımında, "Hepinizi son derece dikkatli olmaya çağırıyorum; ellerinizi yıkayın, mesafenizi koruyun. Hep birlikte mücadele edebilir, hastanelerimizde olası bir krizi önleyebiliriz. Birbirinize iyi bakın. Sağlıklı kalın."

KRISTOFER HIVJU KİMDİR?

 7 Aralık 1978'de Oslo, Norveç'te dünyaya gelen Kristofer Hivju,  HBO'nun ünlü fantastik dizisi Game of Thrones'da canlandırdığı Tormund Giantsbane karakteri ile kendini dünyaya tanıttı.  Buz, Kar ve İntikam filminde ve sevilen seri Hızlı ve Öfkeli 8'de rol aldı.

Ünlü sunucu Özlem Yıldız Maldivler'de karantinaya alındı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sunucu Özlem Yıldız Maldivler'de karantinaya alındı!
Oyuncu Kerem Fırtına ameliyat oldu! Kerem Fırtına kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Kerem Fırtına ameliyat oldu! Kerem Fırtına kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0