Hızlı ve Öfkeli'nin oyuncusu Idris Elba'da koronavirüsü çıktı! Elba karantina sürecini anlattı

Hollywood yıldızları birbir koronavirüsüne yakalanıyor! Hızlı ve Öfkeli filmindeki performansıyla hafızalara kazınan Idris Elba'nın koronavirüsü testi pozitif çıktı. Elba, karantina altında kaldığı süreci hayranlarıyla paylaştı. Hollywood yıldızı doğanın insanlardan intikam aldığını söyledi.

Yaklaşık bir aydır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsüne yakalanan kişi sayısı giderek artıyor. Spor ve sanat dünyasını da olumsuz etkileyen koronavirüsü Hollywood yıldızlarında da tek tek tespit edildi.

Idris Elba koronavirüsü testi pozitif

Idris Elba koronavirüsü testi pozitif

Son olarak Hızlı ve Öfkeli filminde hafızalara kazınan Idris Elba oldu. Idris Elba bu üzücü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Koronavirüsü testinin pozitif olduğunu duyuran oyuncu, insanlarla mesafenin önemli olduğunun altını çizdi. Ayrıca evlerden çıkmamanın en sağlıklı yol olduğunu söyledi.

KARANTİNA ALTINDAKİ SÜRECİ ANLATTI!

Luther dizisinin usta oyuncusu bir programa bağlanarak yaşadığı karantina sürecinden bahsetti. Elba, bu durumun dünyanın insanlığa bazı şeylerin kıymetini bilmesi gerektiğini hatırlattığını vurguladı. 48 yaşındaki Elba dünyanın son yıllarda ağladığını ve ona çok eziyet ettiğimizi "Tüm bu olanların tek bir iyi yanı var, ırk olarak birlikte düşünmek zorunda kalmamız. Dünyamıza zarar verdik ve o da insan ırkına tepki veriyor, bu sürpriz değil. Dünya, 'Hey, hey, hey sen bana vuruyorsun yaptığın şey iyi değil, biz de senden kurtulacağız' diyor" sözleriyle anlattı.

KORONAVİRÜSÜ NASIL BULAŞIR? BELİRTİLERİ NELERDİR? Öğrenmek için tıkayınız.

Idris Elba kimdir

Idris Elba kimdir

IDRİS ELBA KİMDİR?

6 Eylül 1972 yılında doğan Idris Elba, Britanyalıdır. Asıl adı Idrissa Akuna olan oyuncu aynı zamanda ünlü bir DJ'ydir.  The Wire dizisindeki iş adamı Russell "Stringer" Bell ve Luther dizisindeki John Luther karakterleriyle tanındı. 

Supernatural yıldızı Jensen Ackles 'Tek tek basaraktan' türküsüyle dans etti!

İLİŞKİLİ HABER

Supernatural yıldızı Jensen Ackles 'Tek tek basaraktan' türküsüyle dans etti!

BİR YORUM YAPIN 0