Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Çördük Amerika'da koronavirüs kaptı! Cansel Çördük kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programıyla ünlenen Cansel Çördük, Amerika'da koronavirüsüne yakalandı. Virüsle dalga geçtiğini açıklayan Çördük, ağrılar içinde olduğunu ve Amerika'daki sağlık sisteminin kötü olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'dekilere de çağrıda bulundu.

Kısmetse Olur programında çıkardığı polemiklerle fenomen hale gelen Cansel Çördük, program sonrası Amerika'ya döndü. Gözlerden uzak bir yaşamı tercih eden Çördük, Wuhan kentinde başlayıp kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsüne yakalandığını açıkladı. Ayrıca genç isim Amerika'daki sağlık sektörünün ayrımcılık yaptığını hefif vakalara bakıp diğerlerini ölüme terk ettiklerini söyledi. Öksürük ve yüksek ateşle hastaneye başvuran Çördük, Türkiye'deki hayranlarına seslenerek dışarı çıkmamalarını söyledi. Ayrıca vaka sayısının az olması ve tedbirlerin erken alınması konusunda da Türkiye'nin şanslı olduğunu belirtti. 

CANSEL ÇÖRDÜK PAYLAŞIMLARI

CANSEL ÇÖRDÜK PAYLAŞIMLARI

İŞTE CANSEL ÇÖRDÜK'ÜN AÇIKLAMASI:

"Birkaç gündür öksürük, nefes darlığı çektim ama çok ciddiye almadım çünkü hep bunlardan şikayet ediyordum. Zaten nefes darlığı vs hep vardı çocukluğumdan beri. Bu koronavirüs olayı bana bulaşmaz diye düşünsem bile hep temiz, hijyenik kaldım yaşıma rağmen. Yakalandığımı birkaç dakika önce öğrendim karantinaya alındım. Yaşım 23 olmasına rağmen çok ağır geçiriyorum çok zor nefes alıyorum yaşımdan dolayı. Beni hasta olarak kabul ettiler yaşlıları etmiyorlar... Zaten çocukluğumdan beri olan nefes darlığımı çok ağır çekiyorum bana bakan hemşire kadın bir siyahi ve bir sürü insanın işten kaçıp eve kapandığını söyledi. Bu kadın para için burada değil... Ve evet böyle insanlar hala var. O yardım etmek istiyor. Açıkçası bu koronavirüs şeyiyle dalga geçiyordum, beni ele geçirene kadar. 2 hafta karantinada kalacağım. Asla evden çıkma! Ben atlatacağım ama 53 yaş ve üstü hayır."

cansel çördük

cansel çördük

CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR?

1995 yılında doğan Cansel Çördük'ün asıl adı Buse Cansel Çördük'tür. Antalya'da eğitim alan Çördük daha sonra İstanbul'a taşınır. İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlar. Genç isim Kısmetse Olur programında yıldızı parladı fenomen hale geldi. 

Oyuncu Rachel Matthews koronavirüsüne yakalandı! Neler yaşadığını gün gün anlattı...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Rachel Matthews koronavirüsüne yakalandı! Neler yaşadığını gün gün anlattı...
Pınar Altuğ'dan hükümetin uyarılarını dinlemeyenlere sert tepki

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'dan hükümetin uyarılarını dinlemeyenlere sert tepki

BİR YORUM YAPIN 15

Anonim 4 yıl önce

53 yaş üstü için böyle bir yorum yapması üzücü.

vatandaş 4 yıl önce

kim bu be

Türk 4 yıl önce

Vergi Dairelerinde ödemeler nakitle yapılmamalı

Toplam 1 beğeni

mehmet 4 yıl önce

ya kadın ne anlatmış siz ne diyorsunuz ünlü olup olmaması mı önemli sizin için olaya verin kendinizi sözlerindeki manaya bakın boş işlere takılmayın virüsten betersiniz vesselam

Toplam 10 beğeni

Xxx 4 yıl önce

Yarışmacı kısmı yanlış o program bir kurgu olduğu için dizi diyebilirsiniz

Toplam 3 beğeni

Yyy 4 yıl önce

Cevaplar ayrıntıda gizlidir.

Toplam 0 Beğeni

kayra 4 yıl önce

olaya vermiyorsun kendini detaylarda boğuluyorsun

Toplam 3 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun