Amerika'dan gelen Derya Uluğ, kendisini evde karantinaya aldı

Şehitlerimiz için yaptıkları İdlib şarkısı ile gündemden düşmeyen Derya Uluğ, Amerika'ya gitmişti. Koronavirüse karşı önlem alan şarkıcı, kendisini 14 günlük karantinaya aldı.

Instagram hesabından bir video yayınlayan Derya Uluğ, ablasının aylar önce doğum yapmak için Amerika'ya gittiğini ve o dönemde ülkede salgın olmadığını belirterek sözlerine şöyle devam eti: "Dünya koronavirüs ile tanıştıktan sonra ablam erken bir doğum gerçekleştirdi. Biz de ablamı ve yeğenimi sağlıklı bir şekilde getirmek için yanlarına gittik. Dün akşam itibarıyla geldik, onlar kendi evine ben kendi evime geldim. O süreçte çok dikkat ettik ve kendimizi koruduk. Şu an iyiyiz ama başkalarının sağlığını tehlikeye atmamak için 14 gün boyunca kendimizi karantinaya aldık" dedi.

CNN Türk spikeri Gözde Atasoy, 14 gün kuralını çiğneyip yayına çıktı! Gözde Atasoy kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

CNN Türk spikeri Gözde Atasoy, 14 gün kuralını çiğneyip yayına çıktı! Gözde Atasoy kimdir?
Şarkıcı Haluk Levent duyurdu! AHBAP 2 bin aileye destek çıkacak...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Haluk Levent duyurdu! AHBAP 2 bin aileye destek çıkacak...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0