Cüneyt Arkın çocuklarıyla 40 yıl önce çekilmiş fotoğraflarını paylaştı

Ünlü sanatçı Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabı üzerinden oğulları Murat ve Kaan Arkın ile çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Sosyal medyada oldukça aktif olan usta sanatçı Cüneyt Arkın, Instagram hesabı üzerinden oğullarıyla fotoğrafını paylaştı. Arkın fotoğrafına, 'Murat, masmavi gülümseyerek dünyaya geldi. Bir yıl sonra sarı saçları, baştan aşağı çilli yüzüyle Kaan Polat geliverdi. Murat, bir gözüm, Kaan Polat, diğer gözüm oldu.. 40 Yıl önce – 40 Yıl sonra.' notunu paylaştı.

Usta sanatçı Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğrafını paylaştı. Arkın, elinde şanlı Türk fotoğrafının olduğu at üstündeki fotoğrafını, 'Hür daIgalanınca bayrağım, hür oIur vatanım...' notuyla paylaştı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla herkesin büyük beğenisini kazanan usta sanatçı Cüneyt Arkın, Türkiye'nin dün yayınlanan günlük koronavirüs tablosunu Twitter hesabından paylaştı. Vaka sayısının 2.861, iyileşen sayısının 3.845 geldiği umut verici tablo hakkında konuşan Arkın, 'Umut dolu yarınlar, güneşli güzel günler uzakta değil. Yeter ki, karamsar olmayalım.. Kurallara uyarak ve tedbirli olarak daha güzel günler uzakta değil.' ifadelerini kullanarak, koronavirüs ile mücadeleye desteğini de açıklamış oldu.

SOSYAL MEDYADA AKTİF

Usta aktör Cüneyt Arkın, Instagram'ın tbt uygulamasına uydu. Arkın, 1970 yılında Türkan Şoray ile başrolü paylaştığı Hayatım Sana Feda filminden bir kare paylaştı. Fotoğraf büyük beğeni topladı. Takipçileri, ikiliye övgü dolu yorumlarda bulundular.

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, kendisi gibi oyuncu olan oğlu Murat Arkın'ın doğum gününü kutladı. Arkın paylaşımın altına, 'Şimdi kocaman bir herif oldu. Hala öylesine içten ve güzel ‘baba’ der ki…' notunu düştü.

GÖSTERİŞ YAPANLARA SERT TEPKİ

Cüneyt Arkın, Twitter hesabı üzerinden gündeme yönelik paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Arkın, sabah tweeti olarak araba ve telefonuyla gösterişte bulunanlara göndermede bulundu.

Arkın Twitter hesabından, 'Şimdilerde bir araba bir telefon uygar olmaya yetiyor..' mesajını paylaştı. Arkın'ın paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum aldı.

BİR YORUM YAPIN 4

Caner 3 yıl önce

Aynen duruyor saçları sinamasina gitmek için bilet alirdik 50 kuruş sinema kapısında 50 metre kuyruk yapar bir saat önce heyecanla beklemeye baslardik obekleyisin heyecanı andrelani en yüksek obir saat çabucak kuyrukta geçerdi anlamazdik yaşım önüç ve filim başlardi mübarek çabucak biterdi ne çabuk geçti iki saat ve güzel çocukluk yıllarım aktı gitti bir dünya penceresinden bakıp gidiyoruz

Toplam 7 beğeni

osmanoğlu2023 4 yıl önce

adaşım benim...

Toplam 7 beğeni

Bozkurt 4 yıl önce

Helal olsun Malkocoğlu

Toplam 15 beğeni

57.Alay 4 yıl önce

Uygarlık değil Fahrettin abi onlar sınıf atladıklarini saniyorlar

Toplam 19 beğeni