Arif Verimli'den Müge Anlı'ya şok açıklama: Gerçeği yansıtmıyor!  Arif Verimli kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının psikiyatristi Prof. Dr. Arif Verimli, Twitter üzerinden programa veda ettiğini açıklamıştı. Arif Verimli

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının psikiyatristi olarak bilinen Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz sezon sürpriz bir şekilde programa veda ederek sevenlerini şaşırtmıştı.

Ayrılma sebebini kişisel hassasiyetlerine dayandıran Verimli, daha sonra program arkadaşı Prof. Dr. Şevki Sözen'le yaşadığı tartışma sonucu ayrılık kararı aldığını belirtmişti.

“YALAN HABERİ YEDİK YANİ”

Arif Verimli, ”Hakkınızda en son çıkan yalan haber neydi?” sorusuna ise ”Ben kaza yaptım. Kazada kullandığım arabam ikinci el bir arabaydı. Bir gazete ‘Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimi Arif Verimli lüks aracıyla kaza yaptı’ diye yazınca çok sinirlendim. Gazeteciler Cemiyeti’ne başvurdum, isteğim yerine getirilmedi, o yalan haberi yedik yani. Bunu hiç unutmuyorum” yanıtını verdi.

MÜGE ANLI SÖZLERİ ŞAŞIRTTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında da konuşan Verimli, “Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor. Davranış bozukluğu olan bir tutam insanı getirip bin kişiye izletiyorlar. Toplum o değil. Ama ben pişman değilim. Oraya, ‘şu davranışı böyle yaparsak daha iyi sonuç alırız’ gibi bir misyonla başladım fakat sonra ayrıldım. Onlara başarılar diliyorum” diyerek konuyu kapattı.

NELER OLMUŞTU?

"MÜGE ANLI, BİLEREK SÖZÜNÜZÜ KESMEZ"

Prof. Dr. Arif Verimli, ayrılığıyla ilgili bir takipçisine verdiği yanıtla tekrar gündeme geldi. Verimli'nin paylaşımının altına bırakılan mesajda "İsteyerek olmamıştır, hocam. Rahmi Bey olsun, Şevki Bey olsun, isteyerek olmamıştır. Mügeciğimin asla sözünüzü keseceğini düşünmüyorum. İnşallah bir araya gelirsiniz." denildi. Verimli'nin bu mesaja verdiği yanıt ise "Gayet isteyerek oldu. Bir anda tepki vermedim bu bir birikimdi, sevgiler" oldu.

Müge Anlı'nın programıyla tanınan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Verimli ilginç açıklamasıyla dikkat çekti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının psikiyatristi olarak bilinen Prof. Dr. Arif Verimli kısa süre önce programa veda etmişti. Psikiyatrist Verimli, Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programına konuk oldu.

Arif Verimli açıklamasında programdan ayrılmasıyla ilgili sorulan "Kızgın mısınız?" sorusuna "Kızgın değilim gerçekten. O ekiple beraber 14 yıl birlikte çalıştık ilk başta çok keyifliydi" dedi.

Arif Verimli dizilerle de ilgili açıklama yaptı. Verimli "Dizi filan asla izlemiyorum. Ben daha çok belgesel izlerim. Elin kurgusuna ihtiyacım yok benim. Belgesel bilgiye dayalı" dedi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Prof. Dr. Arif Verimli: “Kendimi, ailemi, hastalarımı ve çalışanlarımı korumak için sorumlu bir vatandaş ve hekim olarak elimden ne geldiyse yaptım, maske mesafe hijyene tam uydum, aşımı oldum. Aylık maske, galoş, dezenfektan giderim 10.000 TL...”

PROGRAMDAN NEDEN AYRILDIĞINI AÇIKLADI!

Müge Anlı'nın sunumuyla Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli son yaptığı açıklamayla sosyal medyada büyük etkileşim aldı. 14 yıl boyunca destek verdiği Müge Anlı ile yollarını ayıran Arif Verimli kendisine yöneltilen soruya verdiği yanıtla programdan neden ayrıldığına açıklık getirdi.

Prof. Dr. Arif Verimli Pucca'nın paylaşımına, "Ben kimseye küsmem ama dönmem de gidince.. İnanın ayrılığımın gizli, kapaklı bir hikayesi yok. Çok net şekilde açıkladım. Mesleki etik değerlere, deontolojik sınırlara müdahale edilirse hiçbir yerde durmam. Çok konuşan çok bilen değildir. Sevgilerle.." yanıtını verdi.

 

RAKİP KANALA MI TRANSFER OLDU?

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın yapan Müge Anlı'nın porgramında danışmanlık yapan Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz günlerde açıklama yayınlayarak programdan ayrıldığını duyurdu. Kısa sürede gündem olan ünlü doktor, hakkındaki yeni iddialara da cevap verdi.  Verimli'nin ayrılığının ardından ortaya bomba bir iddia atıldı. Arif Verimli'nin Anlı'nın rakibi Didem Arslan Yılmaz'ın programına transfer olduğu söyleniyordu. Bir takipçisi Verimli'ye "Didem Arslan Yılmaz'ın Vazgeçme programıyla anlaşma yaptığınız söyleniyor, doğruysa size yakışmaz söylemleriniz farklıydı çünkü" yorumunda bulundu.

Usta sanatçı Nilüfer koronavirüs aşısı yaptırdı!İLİŞKİLİ HABERUsta sanatçı Nilüfer koronavirüs aşısı yaptırdı!

"ÖĞLEDEN SONRAKİ PROGRAMLARDA OLMAM"

Verimli ise bu iddialara "Benim muayenehane saatim zaten 14:00-20:00 arasında. Ben asla öğleden sonra kuşağında bulunmam. Ki benim prensiplerim var, dinleniyorum ben" dedi. 

 

ARİF VERİMLİ MÜGE ANLI PROGRAMINDAN NEDEN AYRILDI?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının psikiyatristi olarak bilinen Prof. Dr. Arif Verimli veda açıklamasında bulundu.Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 13 yıldır danışmanlığını yaptığı programdan ayrıldığını duyuran Psikiyatrist Verimli, sağlığını gerekçe göstererek, yüksek hassasiyet gösterme çabasının kendisini yorduğunu ifade etti. Programın 27 Ocak tarihli bölümde de stüdyoda bulunmayan Verimli ile ilgili sunucu Müge Anlı açıklama yapmıştı. Anlı, Arif Verimli'nin ertelenemeyecek işleri nedeniyle aralarında olamayacağını söylemişti.

Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen'den eşi Burak Özçivit ile romantik poz!

Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, ayrılıkla ilgili yaptığı ilk açıklama şu şekilde:

"Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim. Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum... Saygılarımla..."

ASIL SEBEP TAKİPÇİSİNİN YORUMU ÜZERİNE ORTAYA ÇIKTI

Yaklaşık 13 yıldır ekran karşısına çıkan Arif Verimli, paylaşımında ayrılık sebebini kişisel hassasiyetlerine dayandırdı. Ancak geçtiğimiz günlerde program arkadaşı Prof. Dr. Şevki Sözen'le yaşadığı tartışma, sosyal medya kullanıcıları tarafından hatırlatılınca, gerçeği açıklamak zorunda kaldı. Verimli, takipçisinden gelen, "Hocam siz Şevki hoca yüzünde ayrıldınız değil mi? Kırgınlığınızın sebebi bu." yorumu üzerine, "Evet, teşekkür ederim." diye konuştu.

ARİF VERİMLİ KİMDİR?

1 Haziran 1954 tarihinde Antalya'da doğan Arif Verimli, İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Antalya'da bitirdikten sonra Üniversiteyi Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okudu. Psikiyatri dalında yüksek lisans yaptı ve 1982 senesinde Psikiyatrist oldu. 1983 senesinde, askerlik vazifesinden sonra, zorunlu hizmet ataması ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne Başasistan olarak atanan Verimli, 1994 senesinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin başhekimliğine getirildi. 005 - 11 yılları arasında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yaptıktan sonra halen muayenehanesinde serbest doktorluğa devam eden Arif Verimli, Müge Anlı'nın ATV'de sunduğu "Tatlı-Sert" isimli programda danışman psikiyatr olarak görev almaktadır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 12

[email protected] 1 yıl önce

Rahmi Özkan ile Arif Verimli number One ! ikinizide seviyor ve özlüyoruz hocam, bilmem Anlatabildimmi, ellerinizden öpüyorum

Serbaa 1 yıl önce

Mugede. "Oraya bir tutam davraniş bozuklugu insani getirip her seyini 85 milyona izletmek dogru bir durum degil " diyor verimli. Tamda bu programin en buyuk dez avantajini soylemis. Suclar bu programlardaki yayilan olaylarin sentezlenmesi ile daha cok yayiliyor artiyor tez i kuvvetleniyor.

Toplam 1 beğeni

yandım ali 1 yıl önce

adam açık şekilde ifade etmiş 3-5 sorunlu insanı çıkarıp rahatsızlıkları üzerinden rant elde ediyorlar devasa paralar kazanıyorlar birde sanki toplumun geneli böyleymiş gibi algı yapıyorlar diyor....

Toplam 1 beğeni

mehmet 1 yıl önce

14 sene sonra mı aklınıza geldi bunlar??

Harun 1 yıl önce

Müge benim en yakin arkadasimin Amcasinin oglu ile evliydi biz kendini iyi taniyoruz kimsenin burda yagcilik yapmasina gerek yok vesselam

Yorumların Tümünü Okuyun