Kim Kardashian'dan skandal Azerbeycan açıklaması!

Geçtiğimiz ay evine gelen lahmacunu takipçileriyle Ermeni Pizza'sı diye paylaşan Kim Kardashian'a, dünyaca ünlü işletmeci Nusret ve şarkıcı Demet Akalın'dan sert cevap gelmişti. Kardashian, skandal açıklamalarına bir yenisini ekledi. Ermenistan'ın Azerbeycan'a yaptığı taciz ateşini savunan ünlü isim ölenleri görmezden gelen bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Ermenistan, Türkiye'nin kardeş ülkesi Azerbeycan'a hain saldırı girişiminde bulundu. Sivil bölgeye taciz ateşinde bulunan Ermenistan, Azeri ordusun'dan 1'i Tümgeneral 7 kişi şehit etti. Ancak ünlü milyarder Kim Kardashian, bu saldırıyı görmezden gelerek yalan bir paylaşımda bulundu. Kardashian'ın paylaşımında; Azerbeycan, Ermenistan'a saldırdığını söyleyen uydurma bir yazı yazdı. 

kim kardashiandan skandal açıklama

kim kardashiandan skandal açıklama

Lahmacuna Ermeni pizzası diyen Kim Kardashain'a bir cevapta Nusret'ten geldi. Tuz dökme hareketiyle fenomen olan ve dünya çapınca restoranlar açan Nusret sosyal medya hesabından Kardashain'ı etiketleyerek lahmacun yapımını gösterdi.

DEMET AKALIN'DAN KARDASHAİN'A GÖNDERME!

Kim Kardashain skandal paylaşımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz ay lahmacuna Ermeni Pizza'sı diye  Kardashain bu kez de 1915 Ermeni Olaylarına dair paylaşımda bulunarak Türkleri hedef gösterdi. Kısa sürede Türk takipçileri tepkili paylaşımlarda bulundu. Instagram hesabının hikaye bölümünde yaptığı paylaşım Twitter da gündem oldu.

DEMET AKALIN'DAN KARDASHAİN'A: BİZ BARBAR DEĞİLİZ

Şarkıcı Demet Akalın'da Kardashian'ın "Toplamda 1,5 milyon Ermeni öldürüldü. Osmanlı Türkleri, kadın ve çocukları da öldürdü" ifadelerine karşılık "Şöyle okkalı bir İngilizce ile yardım ettiğimiz ülkeleri yazsanıza Kim'i etiketleyeceğim. Biz barbar değiliz" sözleriyle tepki gösterdi.

DEMET AKALINDAN KARDASHAİN

DEMET AKALINDAN KARDASHAİN

KARDASHAİN LAHMACUNA ERMENİ PİZZASI DEDİ!

39 yaşındaki Kim Kardashain, farklı stili ve pahalı hayatıyla Amerika magazinin gündeminde düşmüyor. Aileden zengin olan Kardashain birçok ünlünün yanı sıra sosyal medyada en çok takipçiye sahiptir.

kım kardashain

kım kardashain

Kardashain, koronavirüs salgını nedeniyle ailesiyle eve kapandı. Dün sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim eve gelen Lahmacuna Ermeni pizzası dedi. Bu paylaşıma Türk takipçileri tepki gösterdi. Bunlar arasında Demet Akalın'da var.

kardashaina demet akalın cevabı

kardashaina demet akalın cevabı

Murat Cemcir'in şoföründen skandal hareket! Çiçekçiye çarptı...

İLİŞKİLİ HABER

Murat Cemcir'in şoföründen skandal hareket! Çiçekçiye çarptı...

BİR YORUM YAPIN 0