Amerika'da yaşayan Demet Sağıroğlu koronavirüsünü yendi! Tedavi sürecini anlattı...

Amerika'da yaşayan Demet Sağıroğlu, koronavirüse yakalanmıştı. Koronavirüsü atlatan Sağıroğlu yaşadığı zorlu tedavi sürecini anlattı.

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu'ndan müjdeli haber geldi. Şarkıcı koronavirüsü yendiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında hayranlarını bilgilendirmişti. Şarkıcı Sağıroğlu, "Zorlu bir tedavi süreci geçirdim. Tüm hastalara şifa diliyorum. Evren, Pollyanna’nın penceresinden bakanlar için ışıltıyla gülümsemeye devam eder. Biraz sabır"sözleriyle zorlu süreçten bahsetti.

demet sağıroğlu paylaşımı

demet sağıroğlu paylaşımı

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU!

Amerika'da ikamet eden Demet Sağıroğlu'na koronavirüs şoku! Şarkıcı çevresindeki herkesin test sonuçlarının pozitif olduğunu sosyal medya hesabından bir yazı yazarak paylaştı.

demet sağıroülu koronavirüs

demet sağıroülu koronavirüs

Kendisinin de belirtiler yaşadığını söyleyen Sağıroğlu, ABD'de işlerin kötüye gittiğini vurguladı. Şimdilik evde izole edildiğini belirten şarkıcı işte şu açıklamaları yaptı:

"Gazetelerde çıkan haber yüzünden beni merak eden sevgili aileme, dostlarıma, sevdiklerime, zaman zaman bana ulaşamayanları cevapsız ve merakta bırakmamak için yazıyorum bu yazıyı. ( maalesef tam bu zaman da telefon bazı applicationlari, her şeyi siler oldu Whatsapp dahil) Evet, New York'ta durumlar kötü. Ben de 10 gündür hastayım. Ama endişelenmeyin lütfen. Çevremizde bir çok kişinin testi maalesef pozitif çıktı ve bütün belirtileri; yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum.

demet sağıroğlu

demet sağıroğlu

Az ateşim var hep var. Bu virüs ilginç bir canlı, herkeste farklı semptomlar olduğunu da duyuyorum. Test yaptırmadım.Ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim. Herkese ilgi ve sevgisinden dolayı minnettarım, teşekkür ederim. Sizler, ailem ve dostlarım; bana “sevgi” nin kıymetini bir kere daha gösterdiler ve gösteriyorsunuz, teşekkür ederim. Her türlü hastalık geçiren ve geçirecek herkese çok geçmiş olsun. Siz o virüslerden güçlüsünüz, unutmayın! Sizlere geçen sene yaptığım “Geçiş” tablomla seslenmek istedim bu sefer. Sezgi, kaçmak, boyut değiştirmek, kendiyle yüzleşmek ya da nasıl adlandırırsanız.. Geçişler'de parçanı bıraksan da, Evren; Pollyanna' nın penceresinden bakanlar için, ışıltıyla gülümsemeye devam eder. Kendinize ve kıymet verdiklerinize iyi davranın. Çok sevgiler güzel ailem, güzel kardeşlerim, tanıdıklarım, tanımadıklarım."

 

Ünlü sanatçı Sibel Can'dan örnek davranış!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Sibel Can'dan örnek davranış!

BİR YORUM YAPIN 6

y.tunç 3 yıl önce

bende nerede bu kadin diyordum merak ediyordum.

A KURT 3 yıl önce

vatansızlar,Türkiye düşmanlarının hepsini açığa çıkardı korona.evinde kal ülkem

Angaralı 3 yıl önce

Reklammm ucuz hareketler bunlar ama senin zihniyetindekilerin keşke hepsi avrupa abd ye gitse

Toplam 1 beğeni

Mesitto 3 yıl önce

İyi olmuş çok iyi olmus

Toplam 1 beğeni

Adanalı 3 yıl önce

Millet can derdinde bunlar reklam derdin de

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun