Eski futbolcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber jüri üyesi oldu! Alacağı fiyat dudak uçuklattı...

Geçtiğimiz aylarda koronavirüsten dolayı tedavi olup iyileşen Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber Kuaförüm Sensin programına jüri üyesi olarak katıldı. Reçber'in ayda alacağı para ise ağızları açık bıraktı.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin programında jüri üyeliğinde büyük değişiklik oldu. Bülent Ersoy'dan sonra yeni jüri eski futbolcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber oldu. Reçber, aylık 30 Bin TL alacak. 

IŞIL REÇBER

IŞIL REÇBER

Futbolcu Rüştü Reçber, yakalandığı koronavirüsüyle herkesi korkutmuştu. Ancak sağlık durumunun iyiye gitmesi ve taburcu olması hayranlarının yüreğine su serpti. Reçber, hastalık sonrası ilk kez konuştu: 

"Dışarısı ile teması kesmekte gecikmiş olabilirim. Şurası bir gerçek ki; virüs bana eşimden geçmedi. Zaten onun ısrarı ile hastaneye gittim. Doktorlar eski halime dönmem için en az 42 gün gerektiğini söyledi. Yavaş yavaş yediklerimden tat almaya başladım"

EŞİNDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bir an olsun yanından ayrılmayan eşi Işıl Reçber ise eski futbolcuya büyük destek oldu. Eşini mutlu etmek için sürpriz doğum günü hazırlayan Işıl Reçber o anları sosyal medya hesabından "Her şey seninle güzel... Yeni yaşın güzel gönlünce olsun canım kocam.‬ ‪Evimizde birlikteyiz ya çok şükür gerisi hiç önemli değil..‬ ‪Kıymetini kaybetmeden önce bilin. Sağlıklı ve sevdiklerimizle şu an evde olmamız Allahım’ın büyük lütfu" notuyla paylaştı.

NTV'nin haberine göre koronavirüsten tedavi gören eski milli futbolcu Rüştü Reçber, taburcu olacak. Sağlık durumu iyiye giden Reçber'in izole süreci evde tamamlanacak.

rüştü reçber

rüştü reçber

Fatih Terim'den sonra sarsılan futbol dünyası dün akşam ikinci şokunu yaşadı. Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in koronavirüs testlerinin sonucu pozitif çıktı. Amerika seyahati sırasında virüsü kapan Reçber, hastanede tedavi görüyor.

ışıl reçber ve eşi rüştü reçber

ışıl reçber ve eşi rüştü reçber

Eşi Işıl Reçber, sosyal medyadan kendilerinin de şok olduklarını paylaştı. Şimdilik tedavisinin devam ettiğini belirtti. Ancak 16 Mart'ta yurtdışından dönmelerine rağmen ailecek karantina altına girmeyen ve 14 gün kuralı çiğnendiği iddia edildi.

ışıl reçber ve rüştü reçber

ışıl reçber ve rüştü reçber

İddialara göre Işıl Reçber, döner sönmez soluğu kuaföründe almış. Reçber, güzellik merkezinin kendisinin olduğunu ve dezenfekte edildiğini belirtti. 

ARDA TURAN'IN OĞLUNUN GOL SEVİNCİ!

Kalk Gidelim ekibi sete çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Kalk Gidelim ekibi sete çıktı!

BİR YORUM YAPIN 2

xyz 3 yıl önce

gariban paraya ihtiyacı var ...

fırat kalkanı 3 yıl önce

bu programları yasaklayacaksın vatandaş kaç yıllık okuyor ilk orta üniversite kpss zar zor iş buluyor diğer taraftan şaklabanlıktan başka yaptıkları bir iş yok aldıkları uçuk ücretlere bakın yasaklayamıyorsan gece geç saate yayınlansın bu programlar toplumumuzu yozlaştırıyor.

Toplam 1 beğeni