Müge Anlı 'dan canlı yayında hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama!

ATV ekranlarında gündüz kuşağı programı yapan Müge Anlı, hakkında çıkan iddialara ilk kez canlı yayında açıklama yaptı.

Müge Anlı Tatlı Sert canlı yayında doktorlar ile ilgili yaptığı açıklama sonrası TT listesine giren Müge Anlı, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Anlı cuma gününden beri yaşadığı migren sorunu canlı yayında anlattı ve koronavirüs nedeniyle hastaneye alınmadığı söyledi. Anlı ayrıca kendisini kabul etmeyen doktor için ağır eleştiride bulundu.Müge Anlı'nın doktora yaptığı ağır eleştiri sosyal medyada tepki çekti ve özür dilenmesi istedi.

Anlı canlı yayında şu açıklamaları yapmıştı:"Cumadan beri migren ağrısından ölüyorum. Artık en son kağıt yazdım yatağımın kenarına. Hani hap içti intihar etti demesinler diye.O kadar çok ağrı kesici almışım ki yok geçmedi yani geçmedi...En son artık Gayrettepe'de 20 yıllık gittiğim hastane var acil servisi aradım tanıyorum yani herkesi. "Sizde dedim ateşli hasta var mı ben gelip iğne yaptırmak istiyorum ama kapmayım da yani virüsü..Yada dışarıda arabada felan mı yapsak. İğne yapacak kardeşimde var gelip yapabilir" dedim. Dediler ki bir soralım. 

-Sonra doktor telefon açtı "Müge hanım sizi kabul edemeyeceğiz" dedi. Bende dedim ki "Bende sizi kabul etmiyorum zaten bende hastaneye gelmek istemiyorum ama bu iğnelerin sonucunda insanlar şoke girip ölüyorlar bari arabada yapayım da şoke girersem artık hepimizin birbirimiz kabul etmek zorunda kalacağız ölecek halim yok yani. Baktım iğne yapmayı da kabul etmiyorlar. Demek ki bu söylenenlerde doğru değil hani biz ölsek kalsak hastaneye kabul etmiyorlar" açıklamasını yaptı.

Anlı açıklamalarına şöyle devam etti "Baş ağrısı da koronavirüsün belirtisiyimiş. Sürekli tuttuğundan o hastaneye gidiyorum zaten ve o acil servise gidiyorum. En son tavır yanlış. Artık dedim ki doktora inşallah sende bir gün migren ağrısı çekersin aynı tavırla karşılaşırsın. Gör bak bakalım nasıl oluyor"

Müge Anlı'nın bu açıklalamarı sosyal medyada tepki çekmiş "mügeanlıözürdile" hashtagi ile atılan tweetler sonrası konu trend topic listesinde bir numaraya kadar da yükselmişti. Bu gün ise canlı yayında Müge Anlı'nın ne açıklama yapacağı merak konusu. Canlı yayında yapılacak açıklama ve gelişmeler haberimizde olacak.

Ata Demirer paylaştı! Ünlü müzisyen Yıldıran Güz hayatını kaybetti...

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer paylaştı! Ünlü müzisyen Yıldıran Güz hayatını kaybetti...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

Serpil 3 yıl önce

O migreni ceken bilir müge abla doğru soylemiş ölelimmi yani niz de hastayız bize günah değilmi

Fatma 3 yıl önce

Bence çok abartılmış. Müge şahane bir insan. O doktor durumu idare edememiş. Hepsi bu. Müge eleştirilecek bir şey yapmamış, sadece başından geçeni anlatmış. Bırakın bu luzumsuz işleri

Rumuz52 3 yıl önce

O migren ağrısı öyle bir ağrı ki ben hak veriyorum bir içmeye 5 ilac içebiliyor insan o ağrı dursun diye ölmek istiyor o an insan doktorda biraz anlayışlı olsun

Toplam 1 beğeni

Enver 3 yıl önce

Allah Kınayanın Başına Besin Eden bulsun inşaallah

Garip 3 yıl önce

Yazıklar olsun tvde canlı yayında canla başla çalışan özverili bir sağlık çalışanla rının doktorlrın bukadr rencide etmeye kimsenin hakkı yok orada koronavirüs hastasıolan sizde bir yakınınızda olabilir yada siz oradan virüs bulaşmış olabilir doktor çok güzel söylemiş doğru iş yapmış bütün doktor hemşirevetüm kadınerkek çalışanlara sonsuz teşek kürler madem kardeşim iğne yapabi liyor onu arasana nediye hastaneyi meşgul ediyorsun zaman virüsle savaş zamanı onların vakti yok biraz da el insaf yani

Toplam 2 beğeni

Ruzgaralp 3 yıl önce

Virus olayi degil bu kardesim yillardir insanlar cok hastalik tan hayatini kaybetti șimdi senin dedigin lafmi hastaligin büyügü kücügü yok bu yuzden müge hn elestirmek yanlis olur. Bir tip yemini etmis doktor sana bakmam diyemez bir hastaya

Toplam 2 Beğeni

Ahmet 3 yıl önce

Ne olmusta rencide edilmiş .Arkadaş herkes görevini yapiyor bu kadar kutsamanin anlami yok.Yillarca dağlarda evladinin yüzünü görmeden mücadele eden askeri polisi bu kadar kutsamadiniz.

Toplam 8 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun