Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar: Bu süreçte herkesin kendini sorgulaması gerekiyor!

İş insanı Ender Alkoçlar, kovid-19 virüs salgını nedeniyle yaşanan bu süreci herkesin dönüp hayatını sorgulaması gerektiğini söyledi.

Yeşilçamın usta isimlerinden Hülya Koçyiğit'in damadı ve Engin Altan Düzyatan'ın kayınpederi Ender Alkoçlar, yaşanan bu zor süreci çok güzel anlattı. İş insanı Alkoçlar, son yıllarda Türk Milletine yakışmayan bir yaşam sürdüğünü söyledi.

HÜLYA KOÇYİĞİT DAMADI VE KIZI

HÜLYA KOÇYİĞİT DAMADI VE KIZI

NE OLDU O MÜTEVAZI TÜRK MİLLETİNE!

Özellikle son yıllarda artan rahat ve pahalı yaşamları eve kapandıktan sonra insanların düşünmelerini tavsiye eden ünlü iş insanı şu sözlerle duygularını ifade etti: 

"Bir kudurmuştuk. Ne oldu o mütevazı Türk milletine. Herkeste bir yarış, şükretmeyi unuttuk. Milyon dolarların olsa ne fayda; hadi gidelim tatile. Avrupa mı, Asya mı? İşte elini yüzünü yıkar oturursun evde. Ne kaldıysa dolapta pişirir yersin. Lokantalarda yemek beğenmeyen, aşcı, garson azarlayan, makyaj görüntüsünü Instagram'da paylaşanlara ne oldu? Bu bize büyük bir ders olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun…" Evlenme teklif etme partisi, sözümüz olacak partisi, düğünümüz için paraşütle mi atlasak, yoksa konsere Jennifer Lopez mi çıksa planları, Yok en değişik bizimkisi olsun. Doğurmadan bebek geliyor partisi. Doğurana kadar odayı Versay Sarayı'na çevirmeler. Çok azıp kudurmuştuk, hayat bize ‘Otur evinde, sade yaşa, unuttuğun şükretmeyi hatırla, gösterişten vazgeç, muhasebe yap’ dedi. Bugünler hepimiz için bir ders olmalı…"

Enis Arıkan'ın eski fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Enis Arıkan'ın eski fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

BİR YORUM YAPIN 0