Dilan Çıtak Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses'e sert cevap

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, babası ve ağabeyi Ahmet Tatlıses arasındaki polemik arasında yorumda bulunmuştu. Babasından cevap alan Tatlıses, ailesini çok kızdıracak bir açıklamada bulundu.

Dilan Çıtak Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses ve ağabeyi Ahmet Tatlıses arasında var olan ev krizi hakkında konuşmuştu. Tatlıses, Kuşadası'ndan dahi kendisine ev verilmediğini bu konularla ilgilenmediğini belirtmişti. Babası ise cevaben, 'Dilan tapu için evrakları geç getirdi.' demişti. Dilan Çıtak Tatlıses bunun üzerine ailesini kızdıracak bir açıklamada bulundu.

“Evrağı geç gönderdim. Çünkü herkes gibi koşarak tapu dairesine gitmedim. Sonra ‘evrak kayboldu’ denildi. Ben mal, para peşine düşmem. Ama adaletli olmak lazım. Yardımcılara kadar verilen bir ev, 27 yıl sonra kabul edilen bir evlada verilmiyorsa tuhaf! Bana ‘İmpartorun kızısın, yırttın’ diyorlar. Hiç öyle bir şey yok. Kiramı ödüyorum, arabamı kendim aldım. Çocuk evrakla yapılmaz, evlat hislerle yapılan bir varlık. İnsanları salak yerine koymamak lazım.”

'ORADA ÇOK FARKLI BİR HİYERARŞİ VAR'

Genç şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses'e, babasıyla ağabeyi arasında yaşanan sorun soruldu. Tatlıses, 'Babanız, Bitez’deki evlerinin satışı nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı ağabeyiniz Ahmet Tatlıses’ten şikayetçi oldu, neler söyleyeceksiniz bu konuyla ilgili?' sorusuna, 'Bu konuda yorum yapamam, olayda taraf değilim. Orada çok farklı bir hiyerarşi var. Ben o hiyerarşiye çok dahil değilim, o yüzden ne olduğunu pek bilmiyorum.' yanıtını verdi.

Mali konularla ilgili bir evlat olarak hiç ilgilenmediğini belirten Tatlıses, 'Hiçbir zaman öyle bir beklentim olmadı. Hatta bu konuda haksız eleştirilere de maruz kaldım. Babamın soyadını almamın nedeninin para olduğunu söylüyorlardı. Halbuki öyle bir şey yok. Ben kendi parasını kazanıp harcayan biriyim. Tatlıses soyadını maneviyat yönünden aldım. Mesela ‘Çocuklara Kuşadası’ndan ev verilecek’ dendi, herkese verildi ama bana verilmedi. Çıkıp da ‘Niye bana verilmedi?’ demedim. Çünkü aklım orada değil.' karşılığını verdi.

KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖRDÜ

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in müstakbel damadı müzisyen Levent Dörter, Koronavirüs hastalığı nedeniyle özel bir hastanede tedavi görüyor. Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Dörter'in haberini verdikten birkaç gün sonra kendisiyle ilgili de bir açıklamada bulundu.

Instagram üzerinden canlı yayın açan Tatlıses, “Bende de şu an halsizlik var. İlaç alıyorum. Terliyorum, nefes almakta biraz zorluk çekiyorum. Halsizlik fazla. Hasta olmaktan korkuyorum.” açıklamasında bulundu.

ATA DEMİRER'DEN KAVAL PERFORMANSI!

BİR YORUM YAPIN 10

Dr isimsiz 4 yıl önce

Panik ataki Korona saniyor

Toplam 1 beğeni

Cem 4 yıl önce

Genç bir jenerasyon gbr

Halk 4 yıl önce

Belkide reklam

Toplam 1 beğeni

orhan 4 yıl önce

bu da yeni moda... ayyyyyy korona oldum... sonra da 5 günde iyileşip evde karantinaya girmek...

Toplam 3 beğeni

İman 4 yıl önce

Kabir azbının ve cehennemin provası, Allah haşa arkadaşınmıda emrini takmıyonuz, örtün diyor sağırmısın.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun