Şarkıcı İpek Demir maske dağıttı!

Koronavirüs salgınını fırsat bilip maskelere zam yapanlar için genç şarkıcı İpek Demir harekete geçti. Demir sokağa çıkarak maske dağıttı.

Sağlık Bakanlığı 65 yaş üstü kişileri dışarı çıkmasını yasaklamanın yanı sıra daha birçok tedbir alarak insanların sosyal mesafeyi azaltmalarına yönelik çalışmalar da yaptı. Koronavirüs salgının bir an önce bitmesi için Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı yetkilileri canla başla çalışmakta. Ancak bu tarz elhem olayları fırsat bilen maske ve eldiven üreticilerin fiyatlara zam yaparak halkı zor duruma düşürdü. Bunun için harekete geçen İçişler Bakanlığı birçok fabrikanın üretimine el koydu.

ipek demir

ipek demir

Fiyatların artışından aynı zamanda pek çok sanat camiasından isimde rahatsız oldu. Bunlardan biri de İpek Demir oldu. Demir bine yakın maske alarak sokaktaki insanlara dağıttı. Genç şarkıcı bunu yapmasının amacını da "Devletimiz tedbirlerini alıyor ve bizlerde üzerimize düşen tedbirleri almak zorundayız. İnsanların bu kadar telaşlı korkulu olmasına gerek yok ve devletimizin çağrılarına uyup mecbur değilsek dışarı çıkmayalım. Yani 14 gün gibi evlerimizde kalıp çocuklarımızla vakit geçireceğiz. Benim bu maskeyi dağıtmaktaki en büyük amacım fırsatçılara fırsat vermemektir" bu sözlerle açıkladı.

Büşra Pekin'den güldüren paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Büşra Pekin'den güldüren paylaşım!
Karantinadaki Farah Zeynep Abdullah'ın yeni hobisi!

İLİŞKİLİ HABER

Karantinadaki Farah Zeynep Abdullah'ın yeni hobisi!

BİR YORUM YAPIN 0