Deniz Baysal: 'Psikolog olmak isterdim!'

28 yaşını kutlayan Deniz Baysal, hayranlarından kendisine hediye göndermek yerine gece gündüz koronavirüsü ile savaşan sağlık çalışanlarına bağış yapmalarını rica etti.

Oyuncu Deniz Baysal, Instagram'da gerçekleşen bir canlı yayına katıldı. Hayranlarının sorularını yanıtlayan Baysal, oyuncu olmasaydı psikolog olmak istediğini söyledi. Baysal, "Oyunculuğun içinde de var zaten psikoloji. İnsan psikolojisi çok farklı ve derin... Bunu bilmek isterdim." yanıtını verdi.

Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu'yla geçtiğimiz yaz dünya evine giren oyuncu Deniz Baysal  yaşına bastı. Baysal, kendisine hediye göndermek isteyen hayranlarından anlamlı bir istekte bulundu.

deniz baysal

deniz baysal

Koronavirüs salgını nedeniyle risk altında çalışan sağlık görevlileri için bağış rica etti. Oyuncu sosyal medya hesabından "Givinapp uygulaması üzerindeki profilimde, ‘Doğum Günü Bağışım’ olarak oluşturulmuş farklı tutarlardaki içerikleri alarak, benim adıma Lokman Hekim Sağlık Vakfı’na bağışta bulunabilirsiniz" notunu yazarak istekte bulundu.

barış yurtçu ve deniz baysal

barış yurtçu ve deniz baysal

BİR YORUM YAPIN 0