Beyazıt Öztürk, 2 yıl aradan sonra Beyaz Show ile ekrana geri dönüyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'u ekrana geri getirmek için hazırlıklarını yapıyor. Yayın hayatına 2 yıl ara veren Beyaz Show bu defa TV8 ekranlarında yer alacak. Bu müjdeli haberi ise fenomen Burak Altındağ verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal D ekranlarında 20 yıldan fazla süre yayınlanan ve en çok izlenen talk show programlarından olan Beyaz Show, TV8 ekranlarında, yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Sempatik ve yakışıklı oyuncu Beyazıt Öztürk, Beyaz Show için Acun Ilıcalı ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan ünlü şovmen bu defa kendi programı Beyaz Show ile ekranlarda yerini alacak.

Sosyal medya fenomeni Burak Altındağ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Beyazıt Öztürk'ün yıllardır program yaptığı Kanal D'den ayrılarak TV8 ekranında program yapacağını söyledi. Altındağ paylaşımında "Beyaz Show nihayet geri dönüyormuş. Bu sefer TV8'de olacakmış. Başlasın ceket iliklemeler hadi bakalım" ifadelerini kullandı. Ünlü sunucu yeni programı hakkındaki iddialara henüz açıklama yapmadı.

Karantina sürecinden dolayı aylardır evinden çıkmayan Beyazıt Öztürk, bu süreçte neler yaptığını, “Karantinada kadınların işinin ne kadar güç olduğunu, neler çektiklerini anladım. Pazı sardım, ne zormuş! Sararken türkü de söyledim. Bu süreçte anladım ki, hobimiz yokmuş. Bu kötü bir şey. Habire yemek pişir, ye, dizi izle olmaz. Resim ve heykele başladım." diyerek açıkladı.

Beyaz Show'un Ekim ayı itibariyle yeniden başlayabileceğini söyleyen Öztürk, evlilikle ilgili sorulara, 'Biliyorum yine evlilik soracaksınız. Ben adamımı buldum; Hakan Altun. O nikah masasına oturmadan ben de evlenmem. Şaka bir yana, her şeyin hayırlısı.' yanıtını verdi.

EVİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Beyaz Show yeniden başlayacak iddialarıyla gündeme gelen Beyazıt Öztürk, İspanya'daki evini satma kararı aldı. Kendisine bahçeli ve havuzlu bir ev arayan Öztürk, değeri 400 bin dolar olan evini, 600 bin dolara satışa çıkardı.

Ünlü showman Beyazıt Öztürk, pandemi sürecinde yaşadıklarını anlattı. Evden hiç çıkmadığını belirten Öztürk, “Annemi çok özledim. 16 Mart’tan bu yana evden çıkmıyorum. Arkadaşlarımla görüşmeyi, sohbet etmeyi de çok özledim.” dedi.

Beyaz Show yeniden başlayacak iddialarına da değinen Öztürk, “Teklifler var. 2 sene oldu, ben de çok özledim ve yeniden başlamak istiyorum. Ama henüz net bir durum yok. ‘Beyaz Show’ seyircisiz olamaz. Program enerjisini seyirciden alıyor."

2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, ilk yayınlandığı günden bu yana ekrana gelen Beyaz Show'a ait özel anlarla ilgili ilk kez konuştu. Öztürk, 'Ben izlemeyecektim. Çünkü Beyaz Show'u hayatım boyunca hiç izlemedim. Çünkü kendimi çok eleştiriyordum.' açıklamasında bulundu. 

O Ses Türkiye jüri üyeliğine geçtikten sonra yıllardır devam ettirdiği talk show programı Beyaz Show'u bitiren komedyen Beyazıt Öztürk, Beyaz Show programıyla yeniden ekrana gelmeye başladı.

Setlere ara verilmesinin ardından eski dizilerin yayınlanmaya başladığı dönemde, Kanal D yönetimi Kuzey Güney, Aşk-ı Memnu ve Poyraz Karayel dizilerini de yayınlamaya başladı. Beyaz Show da özel bölümleriyle ekranda oluyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Mümtaz 3 yıl önce

Vah vah dört gözle bekliyordum bunun yaptığı programı kim izliyor anlamıyorum hangi insanlığa ne veriyor. İzleyenlere hayırlı olsun ben şahsen hiç izlemedim hiçde ilgi alanım değil.

Xray 3 yıl önce

Programınfa Pkk güzellemesi yapan birine izin vermişti ve sonra ülkeyi terk etmişti en son hatırladığım. Şimdi ne oldu da geri döndu.

Toplam 2 beğeni