Ferhat Göçer'den anlamlı destek: İhtiyaç  olursa doktorluğa dönerim!

Şarkıcı Ferhat Göçer, katıldığı canlı yayın programında samimi açıklamalarda bulunudu. Göçer, ihtiyaç olursa anında doktorluğa dönebileceğini söyledi. Bu açıklamalarıyla sosyal medyada taktir topladı.

Asıla mesleği doktor olan Ferhat Göçer, geçtiğimiz akşam bir canlı yayına konuk oldu. 25 yıllık doktorluk tecrübesi olan Göçer'e hayranları bu zorlu süreçte tekrar dönmeyi düşünüp düşünmediğini sordu.

ferhet göçerin 5 yıllık doktorluk geçmişi var

ferhet göçerin 5 yıllık doktorluk geçmişi var

ÜNLÜ ŞARKICI: İHTİYAÇ OLURSA DOKTORLUĞA DÖNERİM!

Ünlü şarkıcı "Bu dönemde göreve çağrılırsanız doktorluğa döner misiniz?” soruları üzerine ünlü şarkıcı, “Ülkemizin yaşadığı bu süreçte, ön cephede özveri ile mücadele veren sağlık çalışanlarının her daim yanındayım. Onlara kocaman bir teşekkür ve minnet borçluyuz hepimiz. İhtiyaç duyulduğunda göreve çağrılırsam koşa koşa gider, cephenin en önünde görevimi yaparım. Ben hazırım" şeklinde konuştu.

ferhat göçer

ferhat göçer

FERHAT GÖÇER KİMDİR?

11 Mayıs 1970 yılında Birecik'te dünyaya gelen Ferhat Göçer, küçük yaşta eğitim hayatına başladı. Göçer daha sonra 1985 yılında İzmit Lisesi'ni bitirdi. O yıl içinde İstanbul Tıp Fakültesi'ni kazandı. Bir kaç yıl sonra da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'ne girdi. Bitirmesinin ardından Devlet Opera ve Balesi'nde iki yıl sözleşmeli olarak çalıştı. Şanlıurfa'ya doktor olarak tayini çıktı. Mecburi hizmetten sonra Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak göreve başladı. Şarkıcılığı daha ağır bazan Göçer, 25 yıllık doktorluk hayatını bitirdi. Tamamen sanata yöneldi.

doğu ve güneydoğunun tüm illerinde konser verdi

doğu ve güneydoğunun tüm illerinde konser verdi

Sanat camiasına yönelir yönelmez başarılara imza attı. Ünlü şarkıcı, şahsa özel senfoni orkestrası olan Metropol Senfoni Orkestrası ile konserler verdi. Aynı zamanda 2005 yılında sanatçının kendi adını taşıyan ilk albümü yayınladı. 2007 senesinde ikinci albümü olan 'Yolun Açık Olsun' ile MUYAP Altın Plak ödülünü kazandı. İki kere evlenip boşanan şarkıcının iki tane çocuğu var.

Hülya Avşar'dan hükümete özel teşekkür paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'dan hükümete özel teşekkür paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 13

nail 4 yıl önce

illa görev verilmesini beklemeye ne gerek var madem işe yarar bir iş yapacaksın dön doktorluğa şarkı türkü boş işler hiçbir hayrı yok sana ahirette insanı güzel eğlendirdin diye ödül vermezler

frk 4 yıl önce

reklamlar...

Müslüman 4 yıl önce

Duydu 3 maaş primi

fatih 4 yıl önce

Ne oldu şarkı klipleri para bırakmıyormu acaba.. Madem yapmayacaktın doktorluk neden okuyupta bir başka insanın hakkını yedin..

metin kurmanç 4 yıl önce

helal olsun hemşerim. çok anlamlı bir karar

Yorumların Tümünü Okuyun