Serdar Ortaç: Eskisi gibi zengin değilim, para aldıkça ödüyorum

Sevilen şarkıcı Serdar Ortaç, ekonomik anlamda sıkıntı çektiğini belirterek, eskisi kadar zengin olmadığını söyleyen bir açıklamada bulundu.

Ülkece zor günler geçirdiğimiz şu dönemde ünlülerden Serdar Ortaç da ekonomik sıkıntı çektiğini söyledi. Maddi durumunun eskisi kadar iyi olmadığını belirten Ortaç, "Eskisi gibi zengin değilim. Durumu toparladım, çok borcum yok. Çalışanların maaşlarını para oldukça ödüyorum, onlar da bir şey demiyorlar" ifadelerini kullandı.

Yaşadığı zorlukları daha önceden şöyle anlatmıştı: “Bankadan 5 milyon TL kredi aldım, ödemeleri hazirana kadar erteledim. Yoksa zaten taksitleri ödeyemezdim. Aylık 120 bin TL sadece evin kredisini ödüyorum.” Ünlü şarkıcı eskisi gibi kira gelirinin de olmadığını söyledi: “Eskisi gibi kira gelirim yok. Bir lira para biriktirmedim. Telif gelirse geçiniyoruz.”

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

BİR YORUM YAPIN 57

Karaliste 4 yıl önce

Adaletin bu mu dünya adamın bir aylık taksidi benim bir ömür mutlu olmak için istediğim evin parası... Haber ekibini de kınıyorum.

Günel 4 yıl önce

Kaçdafe Evliliğ Yapdın Boşandığın Karılara Vilalar Paralar Verdin Utan Utan Çebhe Yoksa Sizde Para Almağa Yoladı İmamoğluda Sadaka Fitre Yığmağa Başlayıp Şarkıçılar İnsanlara Yardım Etmekden Paraya Ehtiyaçı Olanların Parasına Göz Dikip Serdar Bey Kendine Bak Sizde Olan Para Kimsede Yok

Toplam 1 beğeni

Ümmahan 4 yıl önce

Fakirlik çeksin birazda kumarci

Toplam 1 beğeni

İnsaf 4 yıl önce

Bircok vatandasin evi 120 bin tl. Sen t a ksidi o kadar diyorsun. Biraz tasarruf yap kardeş. Selametle

Bülent 4 yıl önce

Yediklerine say asgari ücret 2320 tl

Yorumların Tümünü Okuyun