Kenan Işık'ın eşi Beril Işık yalanladı! ''Önemli bir değişiklik yok''

Bir dönem ekranların sevilen yüzü olan Kenan Işık, geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle sevenlerini son derece korkuttu. Beyin kanaması geçirmesi sebebiyle uzun süredir bitkisel hayatta olan 72 yaşındaki Yusuf Kenan Işık'ın son sağlık durumunun iyiye gittiği ile alakalı haberler eşi tarafından yalanlandı.

Altı yıldan fazladır yoğun bakımda olan ve bilinci kapalı olarak tedavisine devam edilen sanatçı Kenan Işık'tan müjdeli haber geldiği duyurulmuştu. Işık'ın tedavisinde başarı elde edildiği ve artık önceki safhanın çok ilerisinde olunduğu haberlerinin üzerine eşi Beril Işık, Yüksel Aytuğ’un bu yazısından sonra yaptığı açıklamada iddiaların doğru olmadığını söyleyerek, “Kenan’ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı” dedi.

KENAN IŞIK İLETİŞİM KURMAYA BAŞLADI DENİLMİŞTİ

Yüksel Aytuğ yazısında Kenan Işık'la ilgili verdiği haberde şunları aktardı; "Uzun süredir koma halinde tedavi gören usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık'tan müjdeli haber var. Benim de Ergun Uyar'ın sosyal medya paylaşımıyla haberim oldu. Müjdeyi, Işık'ın vefalı eşi Beril Hanım vermiş. Demiş ki: "Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor. fakat tepki veremiyor henüz. Yoğun bir biçimde fizyoterapi ve ergoterapi tedavisi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakileri takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor. Vücudunu artık bütünüyle kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu."

KENAN IŞIK'A NE OLDU? KENAN IŞIK SAĞLIK DURUMU

'Kim Milyoner Olmak İster?' programının sunucusu ve oyuncu Kenan Işık, 2014'te spor yaparken geçirdiği kaza nedeniyle düşerek beyin kanaması geçirmişti. Senelerdir tedavi altında olup bitkisel hayatta olan Yusuf Kenan Işık'ın tedavisi daha sonra yurt dışına devam ettirilmişti. Sevenleri arama motorunda ünlü sunucunun son durumu hakkında bilgi almak için uğraşırken, iddialara göre gelen haber hayranlarını çok sevindirecek. 

Kenan Işık son sağlık durumu

Kenan Işık son sağlık durumu

Yayınlanan haberlere göre, 2014'ten bu yana tedavi gören Kenan Işık'ın gözleriyle iletişim kurmayı başardığı iddia edildi.

Kim Milyoner Olmak İster'in eski sunucusu Kenan Işık kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'in eski sunucusu Kenan Işık kimdir?
Avukat olmaya hazırlanan Esra Bilgiç oyunculuğu bırakıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Avukat olmaya hazırlanan Esra Bilgiç oyunculuğu bırakıyor mu?
Şarkıcı Ceylan Ertem, koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ceylan Ertem, koronavirüse yakalandı
Serdar Ortaç'tan film teklifi cevabı: İsteselerdi, düşünürdüm

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan film teklifi cevabı: İsteselerdi, düşünürdüm

BİR YORUM YAPIN 17

Sezer 3 yıl önce

Sosyal Medyanın işi gücü yalan haber.Nasıl etsekte tıklatsak derdinler.Adam iyileşmiş,tekerlikli sandelyede diye haber çıkmıştı dün.Ayıptır günahtır

Asım 3 yıl önce

Kendisini tanımam bilmem, ilgim yok, ama zor bir gayri sıhhi durum. Allah zor / kolay , bütün hastalara Acil şifalar versin İnşallah.

Toplam 1 beğeni

haha 3 yıl önce

uyanmasa daha iyi bu ekonomiyi dünyayı gördükten sonra

karamurad 3 yıl önce

Siyasetiniz zihniyetiniz batsın

Devriye 3 yıl önce

Açil şifalar

mrt 3 yıl önce

dünyanın ve türkiyenin başından geçenleri anlatmak çok zor olacak...

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun