Usta sanatçı Orhan Gencebay'dan dikkat çeken Ferdi Tayfur cevabı!

Geçtiğimiz akşam Jülide Ateş'in sunduğu Haber Global programına Orhan Gencebay katıldı. Ferdi Tayfur ile senelerdir süren rekabet iddialarına cevap verdi.

Sunuculuğunu Jülide Ateş'in yaptığı programda Orhan Gencebay’a programın formatı gereği 40 soru soruldu. Sorular arasında sıklıkla merak edilen "Ferdi Tayfur rakibiniz mi?" sorusuna Orhan Gencebay, şu şekilde cevap verdi: "Ben öyle düşünmedim. Ferdi kardeşimin de öyle düşündüğünü düşünmedim. Ben ondan daha kıdemliyim. Birbirimizden etkilenebiliriz. Biz halkın sevdiği iki insanız."

FERDİ TAYFURDAN SAĞLIK AÇIKLAMASI

Oğlunun böbreğiyle yaşayan Tayfur, eskisi gibi sahnelerde yer almak için henüz erken olduğunu söyledi. Konuşması sırasında “Sahnelere dönmem sesimin gücüne, kuvvetine bağlı. Yine bir şeyler yapacağım umarım başarırım” dedi. 

Antalya'da özel hastanede yatan arabesk şarkıcı Ferdi Tayfur, sağlık problemi yaşadığı yakın zamanda kendisine destek olan hayranlarına sessiz kalmadı. Tayfur, kendisi için söylenen, "Sen sahnede dursan, konuşsan bile yeter" sözüne karşılık hayranlarıyla en kısa zamanda buluşmayı diledi.

Mesleğini yeniden yapmak istediğini ifade eden Tayfur, 'Döneceğim mesleğime. Niye dönmeyeyim' Hayranlarım çok istiyor. 'Sen sahnede konuşsan bile yeter, sen sahnede dur yeter' diyorlar. İnşallah kendimi hazırlarsam olacak" diyerek sevgi ve selamı ile hayranlarıyla buluşmak istediğini bildirdi.

Hastaneye kontrol amaçlı ilk defa gelen Ferdi Tayfur, böbrek nakli sonrası yaşadıklarını şöyle anlattı:  'Yeğenim, 'Dayı seni doktora götürmemiz lazım' dedi. Doktora gittiğimde ise diyabete bağlı böbrek yetmezliği olduğunu öğrendim. Her şey bir anda oldu. İki ay diyalize girdim. Daha sonra Prof. Dr. Alper Demirbaş'a ulaştık. Hemen gelmemi söyledi. Yaptığım araştırmada, böbrek nakli ameliyatının korkulacak bir şey olmadığını, hayat kurtardığını öğrendim. Gözümü kapattım, gözümü açtım ameliyatım bitmişti. Hiç kimse böbrek nakli ameliyatından korkmasın" dedi.

Daha öncesinde doktorunun böbrek naklini önerdiğini söyleyen usta sanatçı Ferdi Tayfur, geçirdiği böbrek nakliyle oğlunun böbreği ile yaşamına devam ediyor. Prof. Dr. Alper Demirbaş'ın gerçekleştirdiği ameliyatta Ferdi Tayfur'un durumunun iyi olduğunu ve şimdilik Antalya'da tek başına korunduğunu belirtti. Demirbaş, sanatçının son sağlığı hakkında şunları söyledi:

"10 gün önce böbrek nakli yaptığımız ve beş gün önce taburcu ettiğimiz duayen sanatçımız Ferdi Tayfur'un sağlık durumu gayet iyi ve böbrek fonksiyonları normale dönmüştür."

FERDİ TAYFUR GEZEGEN MEHMETİN PROGRAMINA KONUK OLMUŞTU

Kral FM’de Gezegen Mehmet’in yayınına konuk olan usta sanatçı Ferdi Tayfur, programda sağlık problemlerinden bahsetti. Böbreklerinden dolayı sıkıntı çeken Tayfur, ‘’Böbreklerimde rahatsızlık vardı. Bu rahatsızlığım ilerledi. Ben farkında değildim. Bir gün tansiyonu ölçtüler 18 çıktı. Derhal doktora götürdüler beni. Problemi öyle öğrendim. Bir kaç defa nefes darlığı geçirdim. Direk hastaneye gittim. Doktor arkadaşım diyalize bağlanmam gerektiği söylendi. Ben ilk başta diyalizden korktum. Şimdi diyalize bağlanıyorum ve gayet iyiyim. Böbrek nakli öneriyorlar. Nakille ilgili bir girişimde henüz bulunmadım.'' dedi.

ferdi tayfur

ferdi tayfur

Maskesiz dışarı çıkan Hatice'den pes dedirten savunma!

İLİŞKİLİ HABER

Maskesiz dışarı çıkan Hatice'den pes dedirten savunma!

BİR YORUM YAPIN 20

Ahmet Deliktaş 3 yıl önce

ALLAH'ın izniyle Ferdi emmim sağlığına kavuşur, çok dua ediyorum.

Toplam 1 beğeni

Ferdi 3 yıl önce

Ferdi baba büyük sanatçı en kalabalık konserler onundur.ne sevgi seli vardı be..

Toplam 1 beğeni

Vatansever 1969 3 yıl önce

Bu Aziz millete duygu yüklü şarkılarınızla yoldaş oldunuz ,dert ortağı oldunuz pes etmeyin 83 milyon vatandaşa başka şekildede örnek olabilirsiniz.

Ruhi 3 yıl önce

Geçmiş olsun Ferdi Abiye. Hayat işte böyle gelip geçici. Gençliğe bak, yaşlılığa bak. Boş ver be usta ne işin var artık şarkı ile, sahne ile.

Toplam 2 beğeni

nail 3 yıl önce

ömür boyu insanmları eğlendirdin hepsi boş o yalan bu yalan yalan dünya yalan gel sende oyalan.bitti artık noktayı koy hırs kötü birşey hoş geçen ömre yazık

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun