Kanye West'in ABD Başkanlığı'na adaylığı 10 gün sürdü!

Milyarder Kim Kardashian'in rapçi eşi Kanye West ABD Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Daha önceki yıllarda Trump'ı destekleyen West'in bu kararı herkesi şaşırttı. Ünlü rapçiye ilk destek Elon Musk'tan geldi. Ancak geçtiğimiz gün West'in danışmanı ünlü rapçinin yarışmadan vazgeçtiğini duyurdu.

ABD'de seçime aylar kala aday olduğunu açıklayan ünlü rapçi her eyalete oy pusulası göndermek ve resmi olarak başvurması gerekiyordu. Ancak West, bunları yetiştirmedi. Danışmanı Steve Kramer, bu işlerle ilgilenmesi için görevlendirilmişti. Kramer saha çalışmasında West'i destekleyenlerin sayısının fazla olduğunu bununda sevindirici bir durum olduğunu dile getirdi. Sürenin dolması nedeniyle çekilmek durumunda kalmanın da üzücü olduğunu ayrıca belirtti. 

kanye west adaylıktan çekildi

kanye west adaylıktan çekildi

ABD BAŞKANLIĞINA ADAT OLMUŞTU!

Rap şarkıcısı ve Prodüktör olan Kanye West ABD Başkanlığı için aday oldu. Kadın ayında yapılacak olan oylama için hazırlıklara başlayan West, daha önce Donald Trump'a destek vermişti. Ancak son yıllarda yaşanan olaylar sonrası Trump'a destek vermeyen ünlü rapçinin resmi bir başvuru yapıp yapmadığı bilinmiyor. Ancak bağımsız bir aday olacağı açıklandı. Ünlü rapçe ilk destek en yakın arkadaşı Elon Musk'tan geldi. Must, West ile bir fotoğrafını paylaşarak "Benim tam desteğim senindir" notunu yazdı. 

elon musk ve kanye west

elon musk ve kanye west

Dünyanın zenginlerinden biri olan Kim Kardashiana servetine servet kattı. 1 Milyon dolara çıkardığı servetini rapçi eşi ilginç bir fotoğrafla sosyal medyadan kutladı. Ancak gönderiye beğeni yağdı. İşte West'in milyarderlik kutlaması:

kanye west bu fotoğrafla eşi kim kardashian

kanye west bu fotoğrafla eşi kim kardashian

Ünlü model ve milyarder Kim Kardashian'ın ABD'li rapçi eşi Kanye West amacına ulaştı. Cuma günü Forbes Dergisi resmi olarak Kanye West'i milyarder kabul etti. Ünlü rapçinin sahip olduğu giyim markası Yeezy sayesinde 1.3 milyar dolar serveti olduğu ortaya çıktı. 

kim kardashına ve eşi kanye west

kim kardashına ve eşi kanye west

Ancak bu listeyle yetinmeyen West'in muhasebecisinin Forbes'a, servetin 3 milyar dolardan fazla olduğunu gösteren belgeler sundu. Koronavirüs salgını nedeniyle sahip olduğu ayakkabı firmasının satışları düşünce servetinin az olacağı iddia edildi. Ancak Forbes'te çıkan mal varlıklar ağızları açık bıraktırdı.

kanye west

kanye west

İŞTE O LİSTE;

Bank of America'nın 3 milyar dolar değer biçtiği Yeezy markasının 1,26 milyar dolarlık hissesi, 17 milyon dolar nakit, 35 milyon dolar borsa yatırımı, 21 milyon dolarlık gayrimenkul, 3 milyon 845 bin 162 dolarlık araç ve 294 bin 50 dolarlık çiftlik hayvanı

BİR YORUM YAPIN 0