Oyuncu Vildan Atasever’in ayet paylaşımı olay oldu!

Ünlü oyuncu Vildan Atasever'in sosyal medya hesabından 1 Mayıs'ta yayınladığı ayet paylaşımları büyük yankı uyandırdı.

1 Mayıs'ta koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen kutlama yapmak için Taksim Meydanı'na çıkmak isteyen grup büyük tepki çekti. FOX TV’nin sunucusu Fatih Portakal olmak üzere bazı isimler, Taksim Meydanı'na çıkmak isteyenlere destek verdi.  Portakal, "Türkiye, demokrasinin sadece cümleler içinde varolduğu ülke" ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu Vildan Atasever’in 1 Mayıs’ta yaptığı ayet paylaşımları sosyal medyada olay oldu. Vildan Atasever’in bu paylaşımları 1 Mayıs’ta taşkınlık yapmak isteyen gruplara gönderme olarak yorumlandı.

İŞTE O AYETLER:

Onlara: “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın.” denildiğinde: “Biz sadece ıslah edicileriz.” derler. (2/Bakara 11)

Dikkat edin! Onlar bozguncuların ta kendileridirler. Lakin farkında değillerdir. (2/Bakara 12)

Basketbolcu İbrahim Kutluay peynir stoku yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Basketbolcu İbrahim Kutluay peynir stoku yaptı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 24

ahmed 3 yıl önce

Şehitler ölmez vatan bölünmez.Allah şehitlerimize rahmet eylesin..

Toplam 3 beğeni

G. Öztürk. 3 yıl önce

Allahın. Kitabında. Ayet. Yazmış.vildan. Hanım. Ama. Bunların ne. Dinden. Ne. İmandan. Ne. İnsanlıktan. Nasibini. Almamış. İnsanlık duşmanı vatan hainleri. Biraz önce. İki. Mehmetciğimizi. Şehit. Verdik. Buların. Da. Suçu. Var allahın. Laneti. Üzerlerine olsun

Toplam 7 beğeni

İbrahim 3 yıl önce

Artık dizilerde oynatmazlar..

Toplam 6 beğeni

SELAMET 3 yıl önce

Portakal, "Türkiye, demokrasinin sadece cümleler içinde varolduğu ülke" ifadelerini KULLANMIŞTI. EY REZİL ADAM ÖYLE OLSAYDI SEN BÖYLE ZIRLAYABİLİRMİYDİN... NE VİCDANSIZ ARSIZ SURATSIZ ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İÇİN 90 TAKLA ATAN ADAMSIN... YAZIKLAR OLSUN size. Allah şer düşüncelerinize fırsat vermesin nankör HERİF....

Toplam 15 beğeni

Nevzat 3 yıl önce

Helal olsun Vildan sana! Artık gözümde "büyüksün".

Toplam 11 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun