'Önce ahlak ve maneviyat' diyen Davut Güloğlu, Erbakan'ın sözleriyle tepki gösterdi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın danışmanı ve sanatçı olan Davut Güloğlu, eşcinseller için 'Önce ahlak ve maneviyat' diyerek sert çıktı.

Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu, eşcinselliği normalleştirenlermek isteyenlere önemli bir uyarıda bulundu. Güloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aile hayatımızın çökertilmesine ve manevi değerlerimizin hiçe sayılarak ahlakımızın yozlaşmasına karşıyız. İşte bu yüzden Milli Görüş’ü savunuyor, önce ahlak ve maneviyat diyoruz' sözlerine yer verdi.

Güloğlu, gönderisinin devamında Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın “Bir milletin asıl gücü; topu, tüfeği yahut tankı değil. İmanlı ve inançlı gençliğidir" sözlerini paylaştı.

BİR YORUM YAPIN 19

Zeugma 3 yıl önce

Helal olsun sana oyum YENİDEN refaha

Toplam 5 beğeni

Akif 3 yıl önce

siyaset veya kişisel değerlendirmede olsun kim kimle hangi grup hangi grupla hareket eder ona bakarım,bu olay da böyle. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.ne güzel bir söz. Şöyle biraz düşün doğru değil mi. Şikayet ettiğin kişileele geziyosun

Toplam 1 beğeni

Adım İNSAN. 3 yıl önce

Yeniden Refah Partisi(YRP) yani Dr. Fatih ERBAKAN,Reis'ten sonra/2023'ten sonra AKP'den Emaneti teslim alabilecek tek Partidir ALLAH(C.C.)'IN İZNİ VE İNAYETİ İLE İNŞAALLAH.Davut GÜLOĞLU kardeşimize de kesinlikle katılıyor ve destekliyoruz!!

Toplam 12 beğeni

El-insaf 3 yıl önce

Ahlak acaba onlara göre ne ki bu hususta görüş beyan etmişler Vah vah vah Milletim eyvah

Toplam 2 beğeni

Şevket öz 3 yıl önce

Milli görüş millî görüş

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun