Babam filminin konusu nedir? Babam filmi oyuncu kadrosu nedir? Babam filmi fragman

Sinemada vizyona girdiği dönemde oldukça ilgi gören “Babam” filmi televizyon ekranlarında da yayınlanmaya devam ediyor. Filmi TV’de izlemeye hazırlanan vatandaşlarımız ön fikir olması amacıyla arama motorlarında Babam filmi konusu nedir oyuncuları kimler? Babam filminin konusu nedir? Detaylar yazımızda.

Yönetmenliğini Nihat Durak, senaristliğini Nail Pelivan'ın yaptığı Babam filmi, Temmuz (2017) sonlarına doğru Gelibolu, Çanakkale’de başladı. Yaklaşık 6 hafta süren çekimler ağustos sonlarına doğru tamamlandı. Filmin adı ilk olarak “Sardalya Kokusu” olarak belirlendi. Çekimler devam ederken son hafta filmin senaristi filmin adının “Babam” olarak değiştirildiği duyurdu. Çetin Tekindor oyunculuğu ile izleyenleri büyülerken, bir baba ile oğlun hikayesinin anlatıldığı film ise konusu ile izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. Filmde, Çetin Tekindor'a Erkan Kolçak Köstendil ve Melisa Şenolsun eşlik ediyor. 

BABAM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Yusuf Tunalı sardalya konserve fabrikası sahibidir. Batmakta olan fabrikayı kurtarmaya çalışan Yusuf Tunalı, karısı vefat edince, zihinsel engelli oğlu Arif'le baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride ise atanamadığı için Yusuf’un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride’nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf’un da Arif’e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif’in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif’in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar. 

BABAM FİLMİ OYUNCULARI

Çetin Tekindor

Melisa Şenolsun

Berker Güven

Erkan Kolçak Köstendil

Cezmi Baskın

Seray Gözler

Ali İhsan Varol

Ali Düşenkalkar

BABAM FİLMİ FRAGMAN

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0