Bekir Develi'den Ömer Döngeloğlu için ağlatan paylaşım! ''Her lokmada besmele çeken...''

Sunucu Bekir Develi ve Dursun Ali Erzincanlı'nın manevi ağabeyleri olan merhum Ömer Döngeloğlu için yazdıkları yazılar, okuyanlara duygusal anlar yaşattı. İşte vefat eden İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu paylaşımları...

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs sebebiyle ahirete intikal eden İlahiyatçı ve Yazar Ömer Döngeloğlu hocanın ölümü, sevenleri çok olması nedeniyle birçok kişiyi derinden sarsmıştı. Hakkında hep iyi şeyler duyduğumuz Ömer Döngeloğlu hocanın vefatı üzerine sosyal medyada kısa sürede TT olarak fotoğrafları yayınlanmış ve paylaşımlar yapılmıştı. Vefatından yaklaşık 10 gün önce sunucu Bekir Develi ile programa çıkan Ömer Döngeloğlu için Bekir Develi, kendi sosyal medya hesabında anlamlı bir not düştü. İşte sunucu Bekir Develi'den yakın dostu için yazdığı okuyanları duygulandıran o paylaşımı...

Ömer Döngeloğlu ile Bekir develi

Ömer Döngeloğlu ile Bekir develi

''Hayatımda tanıdığım en kibirsiz insanlardan biriydi..
Sıfır kibir..
Olduğu gibi,hiç rol kesmez..
Neyse o..Dümdüz..
Bikaç özelliği vardı mesela hep hayran olduğum..
Namazı çok büyük bir itina ve dikkatle kılardı..Harflerini bastıra bastıra özenle okurdu ayetleri..
Oturduğunuz yerden o özeni farkederdiniz..!
Çağrıldığı yere erinmez giderdi mesela..Düğün,cenaze,konferans adı her ne ise..Samimi şekilde gider katılırdı...Anaokulu bile rica etse demez ki yahu benim ne işim var orda..Asla..!! Mutlaka gider...Çocukla çocuk,yetişkinle yetişkin olurdu..Ha bi de hayatınızda ondan daha güzel yemek yiyen birini görmemişsinizdir..Müthiş bir iştahla yerdi..İzlerken siz yemeyi unuturdunuz o derece :)
Ha bir de her lokmada “Bismillah” derdi..Bu şekilde her lokmada besmele çeken gördüğüm tek insandı...
Bir de bazen bir ihtiyaç için para lazım olurdu birine.Bazen bir ameliyat,bazen başka bir hayır işi için..Çokca müracaat ettim her seferinde sonuna kadar cömertti..Allah ebeden razı olsun...Tam kafa dengiydi..Gece 2 de ara 3 de ara yok demezdi..Her türlü eşlik eder kimseyi kırmazdı..
Ben siyer anlatan çok adam gördüm..
İlim ehli de öyle..
Samimi insanlarla da tanıştım..
Fakat hocamı bunların hiç biri ile tarif etmem..
Sorsanız Ömer Hoca nasıldı diye ardından söyleyeceğim tek şey “Kibirsiz bir Müslümandı” olurdu..
Rabbim rahmet etsin..

Allah rızası için El Fatiha''

DURSUN ALİ ERZİNCANLI'DAN ÖMER DÖNGELOĞLU PAYLAŞIMI

Dursun Ali Erzincanlı, Twitter hesabında manevi ağabeyi Ömer Döngeloğlu'nun fotoğrafını paylaşarak, ''Her resminde bir mabede sırtını verdin...'' yazdı.

Dursun Ali Erzincanlıdan Ömer Döngeloğlu paylaşımı

Dursun Ali Erzincanlıdan Ömer Döngeloğlu paylaşımı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0