Türk sinemasının efsane oyuncusu Perran Kutman ABD'da mahsur kaldı! Perran Kutman kimdir?

Yeşilçam dizilerinin yanı sıra 90'lı ve 2000'li yıllara damga vuran dizilerinde de yer alan efsane oyuncu Perran Kutman eşiyle beraber tatil için gittikleri ABD'de koronavirüs salgını nedeniyle mahsur kaldı. Peki Perran Kutman kimdir?

70 yaşındaki Türk sinemasının efsanelerinden biri olan Perran Kutman ve eşi Korl Sarıtaş, ABD'deki evlerinde mahsur kaldı. Koronavirüs salgını tedbirlerinden biri olan hava yollarının kapanmasıyla oyuncu ve eşi geri dönüş yapmadı. Bu süreci ikili ABD'deki evlerinde geçiriyor. 

perran kutan koronaviürs salgını nedeniyle abd de kaldı

perran kutan koronaviürs salgını nedeniyle abd de kaldı

PERRAN KUTMAN KİMDİR? 

30 Kasım 1949 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Perran Kutman, ailesinin isteği üzerine konservatuvar okudu ve tiyatro bölümünden mezun oldu. Annesi İETT muhasebesinde babası ise Milli Eğitim Basınevi Müdürülüğünde görevliydi. 1971 yılında ilk kez Kaynanam Tatil'de yer aldı. Ancak  asıl çıkışını Köyden İndim Şehire, Salak Milyoner, , N'Olacak Şimdi ve Hababam Sınıfı serisinde oynadığı rollerle yakaladı.

gülşen bubikoğluyla oynadığı girgiriye karakteri

gülşen bubikoğluyla oynadığı girgiriye karakteri

Daha sonra Müjdat Gezen ile beraber çeşitli oyunlar ve parodiler yapan sanatçı Gırgıriye'deki Sabahat tiplemesi ile üne kavuştu. 90'lı ve 2000'li yılların efsane dizilerinde de yar alan oyuncu son olarak Hayat Bilgisi dizisindeki öğretmen karakteriyle gençler tarafından tanındı.1980 yılında müzisyen Koral Sarıtaş ile dünya evine girdi. 

perran kutman eşi

perran kutman eşi

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'unu oynayan Didem Balçın evlendi! Peki Didem Balçın kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'unu oynayan Didem Balçın evlendi! Peki Didem Balçın kimdir?

BİR YORUM YAPIN 7

hasan 3 yıl önce

Çok seviyorlar ya avrupayı Abdyi doya doya kalsınlar işte oralarda

temel 3 yıl önce

ne fark eder orda evde tr evde olacak idi bol bol dinlensin

yardım edin 3 yıl önce

sağlık bakanlığı uçak yollasın getirsinler...

ragıp 3 yıl önce

abd de oturuyorlarmış zaten. niye gelsinler.anlamadım .

yurttaş 3 yıl önce

Türkiye Cumhuriyeti vatanına gelmek isteyen vatandaşını dünyanın her her bir köşesinden kendi imkanları ile tahliye ediyor.Perran hanım gelmek isteseydi pekala gelebilirdi.Korona virüs bahane abd,de tatil şahane..Sıkıntı yok onlar yolunu bulur merak etmeyin.

Yorumların Tümünü Okuyun