57 yaşındaki Sinan Özen yedi kez ameliyat olan kızıyla ilk kez tatil yaptı! Sinan Özen kimdir?

İkiz bebeklerinden kızı Neva'nın sağlığına kavuşması ile derin bir nefes alan ünlü sanatçı Sinan Özen uzun süre sağlık sorunu yaşayan minik kızı Neva ile tatilden bir pozunu paylaştı.

İkiz bebeklerinden kızı Neva'nın sağlığına kavuşması ile derin bir nefes alan ünlü sanatçı Sinan Özen ailesiyle tatile çıktı. Henüz 10 aylıkken toplamda yedi ameliyat geçiren minik Neva artık sağlığına kavuştu.

Sinan Özen kızıyla denizden bir pozunu paylaştı ve "Kızımla ilk deniz keyfimiz" dedi.

Sinan Özen yeni imajıyla da dikkat çekmişti. Kıvırcık saçlarıyla sosyal medya hesabında poz veren Sinan Özen gençlik yıllarındaki haline adeta geri döndü.

ÖZEN YENİ ŞARKI ÇIKARDI!

Şarkıcı Sinan Özen duygusal çalışmalarını sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Özen, sözü ve müziği Rümeysa Sürbehan'a, aranjesi Emre Bayar'a ait 'Hiç' adlı şarkısını görücüye çıkardı.

KIZI NEVA İYİLEŞTİ!

Ünlü şarkıcı Sinan Özen ile eşi Burcu Özen’in kızları Neva Özen, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Egeli hekimlerin uyguladığı başarılı tedaviyle sağlığına kavuştu. EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Tıp Fakültesi ve hastane yönetimiyle bağırsak rahatsızlığı nedeniyle Bağırsak Yetmezliği ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezinde (EGEBAYRUM) tedavi gören minik Neva ile Özen ailesini ziyaret etti.

Henüz 10 aylık olan kızının toplamda 7 ameliyat geçirdiğini dile getiren ünlü sanatçı Sinan Özen, “Bu merkez Türkiye’de tek ve ülkemizin gururu diyebiliriz. Kısa bağırsak noktasında en yetkin yer. Merkez Müdürü Funda hocam ve bağırsak uzatma ameliyatlarında da en yetkin hocalarımızdan Ahmet hocam da burada. Sayın Rektörümün de gösterdiği ilgi ve alakayla çok güzel bir haber aldık. Hastanemiz yerinde yenilenecek. Bütün çocuklara, herkese sağlık diliyorum. Rektörümüzün ve hekimlerimizin verdiği en büyük hediye sağlıktır, o yüzden çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 1 yıldır yoğun bir mücadelemiz var, darısı diğer çocukların ve ailelerin başına. Tedavimiz bir süre daha devam edecek. Ama büyük bir bölümünü atlattık. Konser için sözümüzü verdik. Umarım en kısa sürede bir araya geliriz” diye konuştu.


Merkez Müdürü Prof. Dr. Funda Çetin’den bilgi alan Rektör Budak, Türkiye’nin değerli sanatçılarından Sinan Özen’in kızının tedavisinin büyük ölçüde tamamlandığını söyledi. Bağırsak yetmezliğinin tedavisinde Ege’nin yetkin bir kadroya sahip olduğunu kaydeden Rektör Budak, “Sağlık çalışanlarımız ve Özen ailesiyle evladımızı sağlına kavuşturmanın sevincini paylaşıyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Alanında Türkiye’deki tek merkez burası. Bilindiği gibi Üniversite hastanemiz A Plus hastane statüsünde. Sağlık hizmetlerinde en büyük güvencemiz tüm sağlık çalışanlarımız.” dedi.

 

SON PAYLAŞIMI YÜREK BURKMUŞTU!

Sinan Özen'in 8 aylık kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı 6 kez ameliyat geçirmişti. Dün Dünya Kızlar Günü'nde sosyal medya hesabından kızı ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı, sevenlerinden dua istedi. Özen, paylaşımında, "Güçlü kızlar, güçlü yarınlar demek, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun… Bu vesileyle kızım Neva 17 Ekim Cumartesi günü önemli bir ameliyata girecek dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Ünlü şarkıcının paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları, geçmiş olsun dileklerini iletirken minik Neva için dua ettikleri söyledi.

SİNAN ÖZEN KİMDİR?

1 Mart 1964 yılında Rize, Çayeli'de dünyaya gelen Sinan Özen, lise eğitimi için Rize Endüstri Meslek Lisesi Torna Tasviye bölümüne devam etti. Lise döneminden başlayan müzik sevgisi onu başka yönlere kaydırdı. 1981 yılında bir gazetenin açmış olduğu ses yarışmasına katıldı. Ancak yarışmayı kazanmasına rağmen istediği fırsatlar önüne gelmedi. 

Profesyonel müzik yaşamına 1989 yılında "Rüyalarım Olmasa" adlı albümle girdi. Okey Plakçılık ile anlaşan albüm çıkardı. Bu albümlerde onu üne kavuşturacak "Öpsene Beni", "Ölürüm Yoluna", "Sigaramın Dumanı Sen" ve "Evlere Şenlik" gibi parçalarla kısa zamanda müzik dünyasında kendine yer edindi. 1998 yılında Akbak Plakçılık'a geçtikten sonra burada "Tek Başına", "Serseri Gönlüm", "Gitsem Uzaklara" ve "Islak Islak" albümlerini çıkarttı. Sanatçının en son 2007 yılında Sinan Plakçılıktan "Ödün Vermem" adlı albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

Eren Bülbül'ü canlandıran Rahman Beşel: Gözyaşımı zor tuttuğum sahneler oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Eren Bülbül'ü canlandıran Rahman Beşel: Gözyaşımı zor tuttuğum sahneler oldu!
Oyuncu Don Collier yaşamını yitirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Don Collier yaşamını yitirdi!
Tom Ford defilesine damga vuran ayrıntılar: Parlak kumaş ve şalvar modası

İLİŞKİLİ HABER

Tom Ford defilesine damga vuran ayrıntılar: Parlak kumaş ve şalvar modası
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

Hamdi 2 yıl önce

Beyefendi bir insan hiç bozmadı kendisini kızına Allah şifa versin

Toplam 2 beğeni

Aysun 3 yıl önce

Allah'ım Şafii ismiyle şifalar versin Rabbım kimseyi evladıyla imtihan etmesin dualarımız Nevayla

Toplam 4 beğeni

Muhammed 3 yıl önce

Allah şifa versin, kimse kimsenin hayatına özenmesin işte, bak bolluk içinde yüzüyor denen insanlar bile ne ağır sınavlar veriyor, sorun, beş kuruş param olmasaydı evladım sağlıklı olsaydı der, sınav dünyası, sadakayı bol dağıtalım belaları def edelim inşallah.

Toplam 7 beğeni

Mustafa Yıldırım 3 yıl önce

Allah c.c şafi sıfatı ile şifa versin inşaallah geçmiş olsun

Toplam 3 beğeni

İbo 3 yıl önce

Allah acil şifa versin!

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun