Oyuncu Berkay Ateş'ten yıllar sonra gelen Tarkan itirafı!  Peki Berkay Ateş kimdir?

Çukur dizisindeki Mahsun karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Berkay Ateş, yıllar sonra yaptığı itirafla hayranlarını şaşırttı. Ateş,katıldığı bir canlı yayında henüz 19 yaşındayken Tarkan'ın konserinde koruma olarak çalıştığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bir canlı yayına katılan oyuncu Berkay Ateş, Tarkan'la olan anısını yıllar sonra, "19 yaşındayım. Ablam sektörün içinde. Bir gün ‘Böyle bir mesele var, Tarkan’ı koruma işi. Yapar mısın?’ dedi. Ben de o dönem TİM Maslak Show Center’da yer gösterme işi yapıyorum. ‘Yaparım’ dedim. Bir güvenlik şirketinin numarasını verdi. Aradım, ‘Ben Nilay’ın kardeşiyim’ dedim. ‘Siyah pantolon, beyaz gömlek giy gel’ dediler. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’na gittim. 4 gün üst üste Tarkan çıkacak, ortalık yıkılıyor. Güvenlik görevlilerinin yanına gittim. Koca koca adamlar, ben göğüs hizalarına geliyorum. ‘Pardon ben de koruyacaktım’ dedim. ‘Bu oğlanı nereye versek acaba’ dediler" sözleriyle itiraf etti.

berkay ateşten tarkan itirafı

berkay ateşten tarkan itirafı

Fenomen dizi Çukur'un 3 sezonunda diziye dahil olan Kara Kuzu Mahsun'u oynayan Berkay ateş karantina sürecinde herkesin yaptığı gibi sosyal medyada hayranları için daha çok vakit geçirdi. Bu paylaşımlarla gündeme gelen ünlüler kervanına dahil olan Ateş, geçlik yıllarına dair bir fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşıma "18 yaşındaydım, kaleciydim. Gianluigi Buffon hayranıydım, hala hayranıyım" notunu yazdı. 

berkay ateş

berkay ateş

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

19 Şubat 1987 yılında  İstanbul'da dünyaya gelen Berkay Ateş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine Abluka filminde Ahmet karakteriyle adını yazdırdı. Bu karakter ona 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazandırdı. Daha sonra birçok dizi ve film de yer alan Ateş, Çukur dizisiyle yeniden yıldızı parladı.

BİR YORUM YAPIN 0