Çarkıfelek yarışmasının sunucusu Onur Büyüktopçu oldu! Onur Büyüktopçu kimdir?

Hafızalara Mehmet Ali Erbil kazınan Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusu belli oldu. Bayramın birinci günü yayınlanacak efsane yarışmayı ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu sunacak. Peki Onur Büyüktopçu kimdir?

Kanal D'nin efsane programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor. Ramazan Bayramı'nın birinci günü günü izleyici ile buluşacak programın ilk bölümüne ünlü isimler katılacak.Oyuncu, instagram hesabından programın fragmanını paylaştı. Ünlü oyuncunun hayranları yeni projesini heyecanla ve merakla beklediklerini belirten yorumlar yaptı. "Hayırlı olsun" temennisinde bulunan takipçiler, Onur Büyüktopçu'ya moral olacak yorumlarda da bulundu.

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu oyuncu, cast direktörü ve menajer. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı. 24 Nisan 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen ünlü oyuncu dil ve tiyatro eğitimi için İngiltere'ye gitti. Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim alan Büyüktopçu, televizyon dünyasına ilk adımını 2003 yılında "Lise Defteri" dizisi ile attı.

Barış Manço’nun kardeşi Savaş Manço vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Barış Manço’nun kardeşi Savaş Manço vefat etti
70 yaşındaki dünyaca ünlü moda tasarımcısı Vera Wang sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

70 yaşındaki dünyaca ünlü moda tasarımcısı Vera Wang sosyal medyayı salladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0