Brezilyalı model Larissa Gacemer'den yeni açıklama!

Geçtiğimiz hafta Brezilyalı model Larissa Gacemer, takipçilerinden gelen çocuk yorumlarına tepki göstermişti. Ünlü model bugün yeni bir açıklamada bulundu. Peki Larissa Gacemer kimdir?

Çocuk sorularına tepki gösteren ünlü model Larissa Gacemer, bugün bir açıklama daha yaptı. Kendisine destek verenlere ayrıca teşekkür eden ünlü model, annesinin kendisine nasihatta bulunduğu bir örnek verdi. 

2011 yılında Burak Gacemer ile dünya evine giren ve Türkiye'ye yerleşen Brezilyalı model Larissa, sosyal medyadan kendisine 'Neden çocuk yapmıyorsun?' soruların tepki gösterdi.

larissa gacemer ve eşi burak

larissa gacemer ve eşi burak

Videolu bir şekilde açıklama yapan Larissa "Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. Kötü yorum yazmayın artık" dedi. Video kısa sürede gündem olurken birçok kişi Larissa'ya destek oldu. Aynı zamanda eşi Burak Gacemer'de videoya eşine destek veren bir yorum yaptı. 

LARRİSSA GACEMER KİMDİR?

5 Kasım 1988 yılında Brezilya'nın Sao Paulo kentinde doğdu. Modellik kariyerine 17 yaşında başlayan Larrissa, aynı zamanda tiyatro eğitimi de aldı. Modellik kariyerinde ABD, Fransa ve Türkiye gibi bir çok ülkeye yer alan Larrissa, bu sayede eski bastekbolcu Burak Gacemer ile tanıştı. 2011 yılında tanışıp aynı yıl evlendiler. Daha sonra Türkiye'ye yerleşen ünlü model burada bir kaç projede ve reklam da yer aldı. 

BİR YORUM YAPIN 0