Kenan İmirzalioğlu'nu eleştiren Hande Ataizi'nden yeni açıklama

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, mankenlik yarışmasından oyunculuğa geçiş yapan Kenan İmirzalioğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında konuşmuştu. Ataizi, İmirzalioğlu ile ilgili ağır eleştirilerde bulunmuştu. Ünlü oyuncu o açıklamaları hakkında yanlış anlaşıldığını, patavatsızlık ettiğini söyledi.

Kenan İmirzalioğlu hakkında yaptığı açıklamalarla eleştirilerin hedefi olan ödüllü oyuncu Hande Ataizi, yaptığı yorumlar hakkında yeni bir açıklamada bulundu. Ataizi, "Ben Kenan'ı seviyorum, hiç bir kişisel çatışmam yok. Ben o programda Kıvanç mı? Kenan mı? sorusu sorulduğunda, ki nefret ediyorum o tip sorulardan, hep bir polemik oluyor. Kıvanç'ı beğendiğimi söyledim. Kenan'ın da daha belli karakterlerde oynadığımı söyledim ama olay buraya geldi. Kötü bir niyetle söylemedim. İnsanlar karantinada evlerinde otururken niye böyle negatif şeyler duysunlar. Biraz patavatsızlık ettim. Ben de oyuncu olduğum için nacizade fikrimi beyan ettim." dedi.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra oyunculuğa başlayan, Altın Portakal'dan En İyi Kadın Oyuncu ödülü sahibi olan Hande Ataizi, mankenlik yarışmalarından elde ettikleri birinciliklerle oyunculuğa geçiş yapan Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalioğlu hakkında konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ'u oyunculuk olarak çok beğendiğini söyleyen Ataizi, İmirzalioğlu hakkında ise ağır eleştirilerde bulundu. Ünlü oyuncu, "Kıvanç Tatlıtuğ’u çok beğeniyorum. İnanılmaz iyi bir oyuncu. Kenan İmirzalioğlu’yu yetenekli bulmuyorum. Sokaktan geçen bir adamı al, o daha iyi oynar.” yorumunda bulundu.

BİR YORUM YAPIN 0