Ünlü oyuncu Eray Demirkol baba oluyor! Eray Demirkol kimdir?

90’lı yıllarda Türk televizyon tarihinin efsanelerinden "Süper Baba” dizisinde oynayan Eray Demirkol, baba olacağınu duyurdu. Eray Demirkol kimdir ve Eray Demirkol kaç yaşında? sorularının yanıtı haberimizde.

Süper Baba'da 'Alim' karakterine hayat veren Eray Demirkol, 2018 yılında Gamze Akyel ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bebek bekledikleri müjdesini verdi. Takipçilerinin bayramını hamile eşi Gamze Akyel Demirkol'la çektirdiği fotoğrafı paylaşarak kutlayan Demirkol, "İyi bayramlar, önümüzdeki bayram 1 fazla olacağız inşallah." dedi.

Erkek bebek bekleyen çift, yakında doğacak oğullarına Ege Ant ismini verecek.

ERAY DEMİRKOL KİMDİR?

2 Ekim 1981 yılında İstanbul'da doğan Eray Demirkol, oyunculuğa karşı olan ilgisi ve yeteneği küçük yaşlarda keşfedildi. Küçük yaşta oyunculuk kariyerine başlayan Eray Demirkol, Süper Baba isimli dizide Alim karakterine hayat verdi.  Ardından, Ekmek tekesi dizisinde Naim karakteri ile yer aldı, Çarli isimli sevilen dizide Ercan rolünü canlandırdı.  Eray Demirkol, 1 Temmuz 2018 günü bir yıl kadar nişanlı kaldığı Gamze Akyel ile muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0