Yeditepe Konserleri'nde sahneye son çıkan isim Yaşar İpek oldu!

Ajda Pekkan, Funda Arar gibi 60'a yakın sanatçı, Cumhurbaşkanlığı'nca düzenlenen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri'yle dinleyicilerine moral konserleri veriyor. Konser serisinde son olarak Şükriye Tutkun ve Uğur Işılak sahne aldı. Sanatçılar konser sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini sundular. Son olarak sahneye çıkan isim ise arabesk ve fantezi müziğinin sevilen ismi Yaşar İpek oldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Yeditepe Konserleri devam ediyor. Konserler bünyesinde sahneye son çıkan kişi Yaşar İpek oldu. İpek sahnede, Demet Akalın'ın sevilen şarkısı Beni Bana Yekten'i de seslendirdi.

'İstanbul Yeditepe Konserleri'nde Türk Halk Müziği sanatçıları Şükriye Tutkun ve Uğur Işılak sahne aldı. Sahneye çıkan ilk isim Şükriye Tutkun oldu. Tutkun, "İletişim Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yeditepe Konserleri'nde, bu güzel ortam ve havada, siz değerli seyircilerimizle birlikte olmaktan, sizlerin evinde konuk olmaktan çok mutluyuz. Bizleri sizlerle bir araya getiren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyoruz. Konserimizi izlerken sizlerin de gönülden eşlik etmenizi bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

Tutkun'un hemen ardından sahneye çıkan Işılak ise, bu konserlerde sahne almaktan onur duyduğunu belirterek, "Sanata ve sanatçıya katkılarından dolayı kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul Yeditepe Konserleri, dinleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Halka moral vermek amacıyla düzenlenen konserlerle ilgili eleştirilerde bulunan bir kesim de bulunuyor. Bu kesme sanatçı Muazzez Ersoy'dan tepki geldi. Ersoy, 'Sanatçılar, insanlara neden bu kadar rahatsızlık veriyor, anlamıyorum. Sanatçılara hakaret ettiğinde mutlu olanlar var. Bu; hasetlikten, fesatlıktan, kıskançlıktan başka bir şey değil.' dedi.

NÜKHET DURU VE SELAMİ ŞAHİN'DEN DÜET

İstanbul Yeditepe Konserleri kapsamında Nükhet Duru ve Selami Şahin, sahneye çıkıp en sevilen şarkılarını söylediler. Açılışı 'Bir Nefes Gibi' şarkısıyla yapan Nükhet Duru, “İlk şarkımız ‘özlem’ üzerineydi, sizleri ne kadar özlediğimizi ve ne kadar sevdiğimizi belli etmek için onunla açtık programı.” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı koronavirüs salgını nedeniyle evde kaldığımız dönemde konser etkinliği başlatmıştı. Normalleşme döneminde konserlerin devam edeceği duyuruldu. 

23 Nisan’da ‘7 Tepeden 7 Kıtaya’yla başlayan konser programları, 8 Haziran’da ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’yle devam edecek. Ajda Pekkan’ın sahnesiyle start alacak olan etkinlik, Sibel Can, Demet Akalın, Funda Arar ve Cengiz Kurtoğlu gibi isimlerin sahnelerine ev sahipliği yapacak. 60 sanatçının yer alacağı konserler, İletişim Başkanlığı YouTube kanalından yayınlanacak. Ajda Pekkan'ın konseri 22:00'da yayına başlayacak.

YILDIZLAR SAHNE ALACAK

İstanbul Boğazı'nın yanı başındaki Kuruçeşme’de gerçekleştirilecek "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ilk 10 günlük programı belli oldu.

8 Haziran'daki Ajda Pekkan konserinin ardından, takip eden günlerde sırasıyla, Sibel Can, Demet Akalın, Alişan, Funda Arar, Hakan Peker, Işın Karaca, Coşkun Sabah, Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam, Serdar Ortaç, Sinan Akçıl, Muazzez Ersoy, Zekai Tunca, Özhan Eren, Orhan Hakalmaz, Ceyhun Çelikten, Ebru Yaşar ve Bülent Serttaş sahne alacak.

İstanbul Yeditepe Konserleri'nin ilk 10 günlük programı şöyle:

8 Haziran: Ajda Pekkan

9 Haziran: Sibel Can

10 Haziran: Demet Akalın, Alişan

11 Haziran: Funda Arar, Hakan Peker

12 Haziran: Işın Karaca, Coşkun Sabah

13 Haziran: Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam

14 Haziran: Serdar Ortaç, Sinan Akçıl

15 Haziran: Muazzez Ersoy, Zekai Tunca

16 Haziran: Özhan Eren, Orhan Hakalmaz, Ceyhun Çelikten

17 Haziran: Ebru Yaşar, Bülent Serttaş

Genç şarkıcı Tan Taşçı konserinde sosyal mesafe kuralları çiğnendi!

İLİŞKİLİ HABER

Genç şarkıcı Tan Taşçı konserinde sosyal mesafe kuralları çiğnendi!
Oyuncu Cansu Tosun'un babaannesi koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Cansu Tosun'un babaannesi koronavirüse yakalandı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0