Sinan Akçıl’ın konseri izlenme sayısıyla NASA’yı bile solladı...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Yeditepe Konserleri önceki gün Sinan Akçıl ve Serdar Ortaç konseri gerçekleşti. Akçıl’ın performansı, anlık 10 bin 800 kişi tarafından izlendi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Yeditepe Konserleri Sinan Akçıl konseriyle devam etti. Konser, Youtube'da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Poll Production'ın kanalında izlendi. Dünya üzerinden yayın yapılan Youtube canlı bölümünde Akçıl'ın performansı 10 bin 800 kişi tarafından izlendi ve anlık izlenme kategorisinde ilk sırada yer aldı. Akçıl'ı Nasa kanalının programı takip etti.

'İLGİ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ'

Konserde Akçıl'a Sibel Can da eşlik etti. İkili, birlikte 'Arada Sırada'yı seslendirdi. İletişim Başkanlığının kanallarında da izlenen yayın, 6 bin 700 kişiye ulaştı. Ünlü şarkıcı, "Bu konserleri halkımıza motivasyon olması ve sahnelerden uzak kalan müzisyen arkadaşlarımız için yaptık. Halkımızın konserlerimizi sahiplenmesi ve bizi izleyerek ilgilerini göstermesi beni mutlu etti" dedi.

AKÇIL VE ORTAÇ'A SİBEL CAN SÜRPRİZİ

İstanbul Yeditepe Konserleri kapsamında Sinan Akçıl'la birlikte Serdar Ortaç da konser verdi. Sibel Can, Akçıl'ın, ardından Ortaç'ın sahnesine de konuk oldu. Bugün ise Özhan Eren, Orhan Hakalmaz ve Ceyhun Çelikten performans sergileyecek.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0