Ersin Korkut'tan vefat eden köpeği Mes'le ilgili aylar sonra açıklama

Ünlü oyuncu Ersin Korkut, sakatlığı sebebiyle Survivor yarışmasından ayrılmıştı. Korkut bu süreçte yaşadıklarını ve köpeği Mes'in ölümü hakkında konuştu.

Sakatlığı sebebiyle Survivor yarışmasından elenen Ersin Korkut, Dominik sürecinde yaşadıklarını anlattı. Köpeği Mes hakkında konuşan Korkut, kimsenin bilmediği detayları seyirciyle paylaştı. Elendikten sonra kendisinden önce elenen arkadaşlarının ona soğuk davrandığını ve bu duruma içerlediğini belirtti.

Korkut o isimlerin onunla konuşmama sebebinin ne olduğunu, 'Acun Medya ekibi elenen yarışmacıları uyarmış, Ersin'in köpeği öldü ve onunla konuşurken ağzınızdan kaçırabilirsiniz demişler nedeni buymuş.' sözleriyle açıkladı:

'Köpeği Mes'in vefatını öğrendikten sonra yaşanan süreci de anlatan Korkut, Evde Mes'in aynısını gördüm. Acun ağabeyin bana sürpriz yaptığını düşündüm. Hemen 'Mes, oğlum' diye seslendim. Ancak sakallarım olduğu için beni tanıyamadı diye düşündüm. Sonra Acun ağabey bana, 'O senin köpeğin değil Ersin, bir Yılmaz Erdoğan'ı arar mısın?' dedi. Ben de bahçeye çıkıp Yılmaz ağabeyimi aradım.'

'Mes zaten 13 yaşındaydı, bıraktığım arkadaşım Mesut bir sabah kalktığında ölü bulmuş, veterinere götürmüşler ama vefat etmiş. Haberi aldıktan sonraki günler çok kötü oldu. Başta Acun ağabey olmak üzere herkes bana çok destek oldu.'

Begüm Birgören ile Mehmet Cemil nişanlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Begüm Birgören ile Mehmet Cemil nişanlandı!

BİR YORUM YAPIN 0