Gökhan Özoğuz ve Vedat Özdemiroğlu'na 'Ozan Güven' tepkisi!

Oyuncu Ozan Güven'e, kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddet nedeniyle sosyal medyadan tepki yağmıştı. Ancak Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile yazar Vedat Özdemiroğlu'nun yapmış olduğu destekleyici açıklamalar, büyük tepki toplamaya başladı. Kullanıcılar her iki ismi de iki yüzlülükle suçladı.

Oyuncu erkek arkadaşı Ozan Güven'den şiddet gören ve adli tıp raporu ortaya çıkan Deniz Bulutsuz'un vücudunda çürükler, morluklar, sol göz içerisinde ve çevresinde morarmalar olduğu ortaya çıktı. Deniz Bulutsuz'a uygulanan bu şiddet sonrasında birçok kesimden mağdureye destek paylaşımları gelmeye başladı. Ancak Athena grubunun solisti Gçkhan Özoğuz ve yazar Vedat Özdemiroğlu, aksi bir tutum sergileyerek dayakçı Ozan Güven'i destekler paylaşımlarda bulundular.

Vedat Özdemiroğlu, Ozan Güven için kumpas kurulduğunu söyleyip gönül adamıdır derken, Gökhan Özoğuz ise 'Tanıyan bilir, Ozan Güven yalnız değildir.' paylaşımında bulundu. Sosyal medya kullanıcılarından bu tavra tepki yağmaya başladı. Kullanıcılar her iki isme de, 'Koruyun bu çağdaş görünümlü magandayı... İkiyüzlüler, ahlaksızlar.' şeklinde mesajlar atmaya başladılar.

BİR YORUM YAPIN 0